Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Rumours...

Λαμπερές παρουσίες στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, τα γενέθλια του Νίκου Πατέρα, εκατό χρόνια ιστορίας, η Winnie Harlow με μαγιώ Celia Kritharioti για την καμπάνια του δικού της brand

Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου

Βίκυ Παλαιολόγου

Λαμπερές παρουσίες στο 81ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας

Χέρι -χέρι, ερωτευμένοι, διέσχισαν το Κόκκινο Χαλί ο Τίμ Μπάρτον και η Μόνικα Μπελούτσι

Ξεκίνησε την Τετάρτη και το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας και η Γαληνοτάτη έχει φορέσει τα καλά της για να υποδεχθεί τις προσωπικότητες της 7ης Τέχνης που για 12 μέρες θα συνωστίζονται στα κανάλια, στα θαλάσσια ταξί για να κατευθυνθούν στις αίθουσες προβολής, να διασχίσουν το Κόκκινο Χαλί με τις ωραιότερες τουαλέτες και κοσμήματα αλλά και να παρευρεθούν στα διάφορα events που γίνονται με την ευκαιρία του Φεστιβάλ.

Με μια εντυπωσιακή δημιουργία της Vivienne Westwood που αναδείκνυε την σιλουέτα της και κοσμήματα Cartier η Μόνικα Μπελούτσι

Από την πρώτη μέρα τράβηξε τα φλάς το ζεύγος Τίμ Μπάρτον και Μόνικα Μπελούτσι, που εμφανίσθηκαν χέρι χέρι στο Κόκκινο Χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας του Τιμ Μπάρτον ‘Beetlejuice, Beetlejuice’ που άνοιξε και το Φεστιβάλ με πρωταγωνίστρια την χυμώδη Μόνικα που φορούσε μια μοναδική μαύρη τουαλέτα custom made της Vivienne Westwood και ένα εντυπωσιακό κολιέ Cartier. Αμέσως μετά την προβολή, το ζεύγος αναχώρησε για Λονδίνο όπου έγινε η επίσημη προβολή της ταινίας για τους κινηματογράφους.

Με τουαλέτα Haute Couture Giorgio Armani η Cate Blanchett στην έναρξη του Φεστιβάλ

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, η Γαλλίδα ηθοποιός Isabelle Huppert επέλεξε να φορέσει μια κατακόκκινη τουαλέτα Balenciaga που την συνόδευε με ένα ζευγάρι λευκά γάντια μέχρι τους καρπούς και κοσμήματα Cartier.

Με έναν χείμαρρο από μαργαριτάρια στόλισε την πλάτη της η Cate Blanchett στην πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί.

H Angelina Jolie, πρωταγωνίστρια της ταινίας Maria, όπου η Αμερικανίδα στάρι υποδύεται την θρυλική Μαρία Κάλλας, η λαμπερή πρεμιέρα της οποίας έγινε το βράδυ της Πέμπτης, φόρεσε μια μοναδική δημιουργία στράπλες μπέζ με γούνα της Tamara Ralph και σε καλή διάθεση χαμογελούσε σε όλους τους παρευρισκόμενους στην πρεμιέρα. Την ταινία θα την δούμε τον χειμώνα από την πλατφόρμα του Netflix που αγόρασε τα δικαιώματα.

Με καρφίτσα που ανήκει στην προσωπική συλλογή της Μαρία Κάλλας εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα η Αντζελίνα Τζολί, αφού στην ταινία ‘Μαρία’
υποδύεται την μεγάλη Ελληνίδα υψίφωνο.

Εξαιρετική η εμφάνιση της Έβα Χερτζίκοβα, η οποία με το 1,80 μέτρο της έδωσε άλλη λάμψη στην τουαλέτα Etro που φόρεσε στο Κόκκινο Χαλί.

Το 1.80 ύψος της Έβα Χερτζίκοβα ήταν το ιδανικό σώμα για την Etro δημιουργία που φόρεσε το διάσημο μοντέλο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchet έκανε μέχρι τώρα δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στο Κόκκινο Χαλί. Στην έναρξη του φεστιβάλ φόρεσε μια τουαλέτα Giorgio Armani στο αγαπημένο χρώμα του Ιταλού σχεδιαστή, το greige, κάτι μεταξύ γκρί και μπέζ, ενώ την δεύτερη μέρα που ήταν και η προβολή της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, το Disclaimer του Alfonso Cuaron, φόρεσε ένα μαύρο ταγιέρ με ανοικτή πλάτη στην οποία έπεφτε σαν καταρράκτης ένα μαργαριταρένιο κολιέ που εντυπωσίασε όλα τα φλάς των φωτογράφων.

Με κατακόκκινη δημιουργία Balenciaga ανέβηκε στο Κόκκινο Χαλί η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, η Γαλλίδα ηθοποιός Isabelle Huppert
Στο Κόκκινο Χαλί και η συν-Πρόεδρος της Chopard Caroline Scheufele με την κα. Celine Wackie-Eysten

H κινέζα ηθοποιός και μέλος της κριτικής επιτροπής Zhang Ziyi και η Ιταλίδα ηθοποιός Isabella Ferrari παρακολούθησαν την εναρκτήρια προβολή του Φεστιβάλ φορώντας κοσμήματα Chopard.

H Κινέζα ηθοποιός και μέλος της Κριτικής Επιτροπής Zhang Ziyi στο Κόκκινο Χαλί με κοσμήματα Chopard

Αυγουστιάτικα γενέθλια

Ο Νίκος Πατέρας δέχεται τις ευχές του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου

Λίγο πριν τελειώσει ο Αύγουστος, τα 61 του χρόνια γιόρτασε ο εφοπλιστής Νίκος Πατέρας, μαζί με την οικογένειά του και στενούς του φίλους.

Στις δροσερές βεράντες του αγαπημένου Matsuhisa, με φόντο τον φωταγωγημένο Αρίωνα και Ναυσικά, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης δέχθηκε τις ευχές των καλεσμένων φίλων και της οικογένειας του που έδωσαν δυναμικό παρών.

Πανέμορφη η Τιτίνα Πατέρα με ένα τυρκουάζ φόρεμα που αναδεικνύει το καλοκαιρινό μαύρισμα ανάμεσα στον Βασίλη Ζούλια και τον Περικλή Κονδυλάτο

Με την αύρα να δροσίζει ευχάριστα την ζεστή βραδιά που έγινε ακόμα πιο ζεστή από τις ευχές των αγαπητών του προσώπων, την πανέμορφη κόρη του Αναστασία που μαζί με τον γιό του Διαμαντή είναι το νέο αίμα στην οικογενειακή επιχείρηση, να χαίρεται για τον πατέρα της, τα παιδιά της αγαπημένης αδελφής του Μαρίας να είναι βέβαια εκεί αλλά και πολλοί αγαπημένοι φίλοι όπως ο μπιζουτιέ Σέρκος Τζανικιάν, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ρέα Βιτάλη με τον σύζυγο της Γιάννη Βιτάλη, της Γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, ο σχεδιαστής ρούχων Βασίλης Ζούλιας και ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, αλλά και η κυρία Πέννυ Ζαγκλαρίδου, CEO του Αστέρα, που γεύθηκαν τις εξαιρετικές γεύσεις της ιαπωνικής κουζίνας πριν του τραγουδήσουν το Happy Birthday και σβήσει τα κεριά της τούρτας του.

Εκεί και η Ρέα Βιτάλη με τον σύζυγό της Γιάννη Βιτάλη

Και από εμάς Χρόνια Πολλά!!!

Η εταιρεία Πλουμής Σωτηρόπουλος γιόρτασε 100 χρόνια

Μια οικογενειακή φωτογραφία από αριστερά η κυρία Σόφη Πλουμή-Σωτηροπούλου, ο κ. Τάκης Πλουμής, η Έρρικα Πλουμή-Μεταξά, ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, ο κ. Γιάννης Πλουμής

Με μια ζεστή αλλά και επίσημη γιορτή γιόρτασε στο Ζάππειο Μέγαρο, τα εκατό χρόνια της η Πλουμής Σωτηρόπουλος, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των ακινήτων στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση αυτή ήταν ένα ορόσημο για την εταιρεία, που συγκέντρωσε συνεργάτες, πελάτες και φίλους, που ήθελε να τιμήσει για την μακροχρόνια υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους αλλά και που ήταν πραγματικά le tout Athenes!!

Η κυρία Αναστασία Σαρακάκη, ο πρώην Δήμαρχος Π. Ψυχικού και η κυρία Δ. Μαναού

Το «ταξίδι» της εταιρείας ξεκίνησε το 1924, με τον Ιωάννη Σωτηρόπουλο να ιδρύει το πρώτο γραφείο στην οδό Σταδίου 24, στο Μέγαρο Εφεσίου, εστιάζοντας σε ακίνητα υψηλής ποιότητας. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία διατήρησε τη λειτουργία της και το 1957 μετακόμισε στο σημερινό της χώρο, ένα νεοκλασικό κτίριο σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Ερνέστο Τσίλλερ, στην οδό Πανεπιστημίου 6. Από την ίδρυσή της το 1924, η Πλουμής Σωτηρόπουλος έχει εδραιώσει τη φήμη της ως κορυφαία κτηματομεσιτική εταιρεία, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα πολυτελή ακίνητα, ενώ η συνεργασία της με τον διάσημο οίκο Christie’s, που ξεκίνησε το 2004, ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της στην παγκόσμια αγορά ακινήτων.

Ο κ. Θεόδωρος Φέσσας με τον κ. Γιώργο Δαυίδ

Σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει την πορεία της υπό την καθοδήγηση της τρίτης γενιάς, με την ίδια δέσμευση στην ποιότητα και την ακεραιότητα που τη χαρακτηρίζει εδώ και έναν αιώνα.

Η βραδιά στο Ζάππειο Μέγαρο ξεκίνησε με χαιρετισμό του κυρίου Γιάννη Πλουμή, επικεφαλής της εταιρείας, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους παρευρισκόμενους και τόνισε τη σημασία της αιωνόβιας διαδρομής της Πλουμής Σωτηρόπουλος ως απόδειξη αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς όλων των γενεών που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, η κυρία Ερρικα Πλουμή-Μεταξά, η κυρία Ελένη Σαμαράκη και η κυρία Τζένη Μήτση

Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι της νέας (τέταρτης) γενιάς, κύριος Ηλίας και κυρία Σοφία Μεταξά, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της κληρονομιάς που άφησε ο ιδρυτής, Ιωάννης Σωτηρόπουλος, ενώ υπενθύμισαν ότι οι αξίες του σεβασμού, της ειλικρίνειας και του ήθους παραμένουν οι θεμέλιοι λίθοι της εταιρείας και καθοδηγούν τους ίδιους αλλά και ολόκληρη την ομάδα τους μέχρι σήμερα.

Ο ασφαλιστής Νίκος Μακρόπουλος με την σύζυγό του Κατλην

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετική μουσική παράσταση από την Λυρική Σκηνή, με καλλιτέχνες που μάγεψαν το κοινό με τις φωνές τους.

Η κυρία Σοφία Σωτηράκου-Καραγεώργη, με την κυρία Χριστιάννα Καίσαρη

 

Η κυρία Σοφία Δοξιάδη με τον σύζυγό της κ. Στέλιο Ζαββό

 

Ο αρχιτέκτων Θανάσης Κυρατσούς με την κυρία Αμαλία Βαρδινογιάννη

Η Winnie Harlow, το μοντέλο που «σαρώνει» στο χώρο της μόδας έκλεψε τις εντυπώσεις με το πιο αποκαλυπτικό μαγιό δια χειρός Celia Kritharioti

Ένα μπικίνι, κεντημένο με κοχύλια, πέρλες και αστερίες δια χειρός Celia Kritharioti, που παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουάριο στην επίδειξη της Ελληνίδας σχεδιάστριας κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, επέλεξε η Winnie να φορέσει για τις ανάγκες της παγκόσμιας καμπάνιας του brand της.

Το top model Winnie Harlow που κατέρριψε τα στερεότυπα ομορφιάς και αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες μούσες στο χώρο της μόδας παγκοσμίως, έχει ιδρύσει το προσωπικό της skincare brand, «Cay Skin».

Για το concept της φωτογράφισης το διάσημο μοντέλο που έχει μιλήσει ανοιχτά για την λεύκη από τα πρώτα στάδια της εμφάνισής της και πρωτοστατεί από το 2011 στην εξάλειψη της προκατάληψης εναντίον των ατόμων με το εν λόγω αυτοάνοσο νόσημα, εμφανίστηκε ως αναδυόμενη Αφροδίτη, που απολαμβάνει το παιχνίδι στα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας «ρίχνοντας» το Instagram με τα πολλαπλά εγκωμιαστικά σχόλια των followers της.

Η λαμπερή και εντυπωσιακή δημιουργία της Celia Kritharioti ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από κοχύλια, τα μαλλιά της ήταν φυσικά & διακοσμημένα με ένα κοχύλι. Το look ολοκληρώθηκε με ένα λαμπερό makeup με έμφαση στα μάτια.

 

Διαβάστε επίσης:

Τι έκαναν οι Ελληνες εφοπλιστές την τελευταία δεκαετία – Μερίδιο σχεδόν 50% κατέχουν τα bulkers [γραφήματα]

Ρωσία: Πέντε νεκροί, 46 τραυματίες από ουκρανικό πλήγμα στο Μπέλγκοροντ

Τσάντα με τρεις χειροβομβίδες εγκατέλειψαν δύο επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα σε περιοχή στο Κερατσίνι