Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Rumours...

Επιτυχημένο δείπνο για το Safe Water Sports, Μυθιστορίες ΙΙ στη Citronne Gallery, διπλά γενέθλια για την Σίσσυ Παπαγεωργίου και Pink October

Η δημοσιογράφος Βίκυ Παλαιολόγου

Βίκυ Παλαιολόγου

Επιτυχημένο δείπνο για τους σκοπούς του Safe Water Sports

Ο χώρος γύρω από την πισίνα του Ekali Club, φιλοξένησε πριν από λίγες μέρες εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές αλλά και νέους συνεργάτες του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Safe Water Sports στο δείπνο που διοργανώθηκε στέλνοντας το μήνυμα ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για την μείωση των πνιγμών στην χώρα μας.
Η πρωτοβουλία του SafeWaterSports, εκτός από την ενίσχυση της ασφάλειας και την πρόληψη των ατυχημάτων, έχει και έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα καθώς αφορά σε σημαντικό βαθμό τον τουρισμό και μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της εικόνας που έχει η Ελλάδα στο εξωτερικό με άμεσο στόχο την προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων.

Η κυρία Στέλλα Γκαμπίνο και ο κ. Νικος Βαρελάς

 

Η δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου με τον σύζυγό της δικηγόρο Στέλιο Μιχαλόπουλο

 

Στην εκδήλωση του Safe Water Sports, έδωσαν το ‘παρών’ στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών, φορέων και κοινωφελών ιδρυμάτων, αλλά και συντελεστές του Οργανισμού με επικεφαλής τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Safe Water Sports, κο Παναγιώτη Πασχαλάκη.

Από αριστερά ο κ. Παναγιώτης Πασχαλάκης με τους ομιλητές της εκδήλωσης, κ. Θεόδωρο Βλάχο, κυρία Ηλίανα Τεληγιαννίδου , κ. Χαράλαμπος Μαρουλάκη και τον δημοσιογράφο Αντώνη Κατσαρό.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αξιόλογους ομιλητές να παρουσιάζουν τις πρωτοβουλίες που έχουν ξεκινήσει αλλά και τα μελλοντικά τους προγράμματα. Μίλησαν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας ανδρών στο πόλο κ. Θεόδωρος Βλάχος, ο κ. Χαράλαμπος Μαρουλάκης, Υποναύαρχος εν αποστρατεία του Λιμενικού Σώματος και η κυρία Hλιάνα Τεληγιαννίδου, εκπαιδευτικός και προπονήτρια κολύμβησης.

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός παρουσίασε τη βραδιά.

Οι κυρίες Ιωάννα Πέττα και Κατερίνα Γουλανδρή
Η κυρία Κλαίρη Τσαβλίρη με τον σύζυγό της Γρηγόρη Κανόνη
Η Αλίκη και ο Αλέξης Χατζόπουλος

Gallerie Citronne

Εννέα καταξιωμένοι εικαστικοί, όπως η Αλεξάνδρα Αθανασιάδη, η Λυδία Δεληκούρα, ο Ιάσονας Καμπάνης, η Κατερίνα Κατσιφαράκη, ο Αλέκος Κυραρίνης, ο Τάσος Μαντζαβίνος, ο Πέτρος Μώρης, ο Νίκος Ποδιάς και η Νάνα Σαχίνη παρουσιάζουν τις Μυθιστορίες ΙΙ στη Citronne Gallery, με εργα που συνθέτουν μια συλλογική οπτική γυρω από την ατομικη αλλά και την κοινή εννοια του Μύθου και της Ιστορίας.
Η Ιστορία είναι γνώση, ο Μύθος είναι η υπέρβαση.

Η Ναταλία Χριστοδούλου, με την εικαστικό Αλεξάνδρα Αθανασιάδου και τον κ. Γιώργο Χαδούλη
H γκαλερίστα Τατιάνα Σπινάρη-Πολλάλη με τον ιστορικό Τέχνης Τάκη Μαυρωτα
Η κυρία Μαίρη Φίξ με την ζωγράφο Μαρία Φιλοπούλου

Οι Μυθιστορίες εκτυλίσσονται διαδοχικά από έργο σε έργο. Συγκροτούν ένα λειτουργικό σύνολο, με διακριτή όμως την αφηγηματική ταυτότητα του κάθε καλλιτέχνη.
Ετσι λοιπόν καθένας από τους εννέα καλλιτέχνες παρουσιάζει ένα μοναδικό εργο του, συγκεντρώνοντας πλήθος φιλότεχνων που εσπευσαν να θαυμάσουν τις μοναδικές δημιουργίες.

Η κυρία Κορίνα Γραφανάκη με την Αννα Δρούζα
Οι κυρίες Μαριάνθη Παπανδρέου και Τατιάνα Καραπαναγιώτη
Οι κυρίες Ευγενία Χριστοδουλάκου, Τατιάνα Σπινάρη-Πολλάλη, Μέτα Πανιάρα και Μαρία Δοξιάδη

Διπλά Γενέθλια

Διπλά γενέθλια για την καταξιωμένη συμβολαιογράφο αλλά και blogger, την Σίσσυ Παπαγεωργίου, στη Βουλιαγμένη.

H οικοδέσποινα Σίσσυ Παπαγεωργίου με τις κυριες Μαίρη Παναγιωτίδη και Νιόβη Καλλέργη

Οι αγαπημένες φίλες της οικοδέσποινας έσπευσαν με χαρά να ανταποκριθούν στο γυναικείο κάλεσμα που ξεκίνησε την ώρα της Δύσης του ηλίου, έτσι ώστε οι καλεσμένες της να μπορούν να απολαύσουν το ωραίο θέαμα με φόντο τα καταγάλανα νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Η κυρία Ντέμπυ Σιδεράκη με την κυρία Ηβα Πάστρα

Το ειδυλλιακό bar-restaurant ‘Swell’ φιλοξένησε τη βραδιά που είχε μια γαστρονομική πανδαισία εδεσμάτων από εξωτικά σουσι μέχρι ειδικά πιάτα που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση, η φίλη της οικοδέσποινας, σέφ Τάτη Μποκοτσα.

Τα θετικά vibes, οι ανέμελες συζητήσεις, η εκλεκτή μουσική, η ειδυλλιακή θέα, το ωραίο φαγητό, το ποιοτικό κρασί κράτησαν τις καλεσμένες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα. Σοφία Εφραίμογλου με την κα. Ελενα Βρεττου
Η κυρία Αλεξάνδρα Παναγιώτου

Ανάμεσά τους οι κυρίες Μάϋρα Τσαβλίρη Μαίρη Παναγιωτίδη, Ελένη Δρακοπούλου, Ηβα Πάστρα, Νιόβη Καλλέργη, Μαρία Λαιμου, Μήτση Ράπτη, Δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου-Δημοπούλου, Αλεξάνδρα Παναγιώτου, Μαριλια Βαζαίου, Φανή Λεβέντη Σάντυ Παπαναστασίου, Ειρήνη Νικολαίδη, Ξένια Κούρτογλου, Σοφία Εφραίμογλου, Ντέπυ Σιδεράκη, Ρόζα Αρσενιάν, Ελενα Βρεττου, Μαριάννα Παγώνη, και πολλές άλλες που μοιράστηκαν με την οικοδέσποινα μια υπέροχη βραδιά.

Οι κυρίες Ελένη Δρακοπούλου, Ελένη Σαμέλη και Μαρίλια Βαζαίου

Pink October

Αφού ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ενημέρωσης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΑΝΑ ανέθεσε σε έντεκα εικαστικούς να περάσουν το μήνυμα της πρόληψης μέσα από την τέχνη τους σε μια ομαδική έκθεση που θα γίνει από τις 2 εως τις 31 Οκτωβρίου στο Σπίτι του ΜΑΝΑ.

Ο χώρος αυτός που λειτουργεί ως χώρος φροντίδας των ασθενών με καρκίνο θα μετατραπεί σε χώρο τέχνης περνώντας όχι μόνο το μήνυμα της πρόληψης αλλα και το μήνυμα της προσφοράς, της υποστήριξης, της έμπνευσης και της ελπίδας.

Ιδρύτρια του ΜΑΝΑ είναι η κυρία Randa Ghandour, που μετά από τόσα χρόνια παραμονής στη χώρα μας και αφού έχει αποκτήσεις δεκάδες Έλληνες και Ελληνίδες φίλους, έχει πλέον πολιτογραφηθεί Ελληνίδα και είναι ενθουσιασμένη που το Σπίτι του ΜΑΝΑ πρωτοπορεί, φιλοξενώντας στους χώρους του την έκθεση Τέχνης ‘Pink October’.

‘Για εμάς διαχρονική αποστολή αποτελεί η στήριξη των γυναικών και η συμβολή στη θετική τους ψυχολογία. Ας τιμήσουμε λοιπόν τον φετινό Οκτώβριο ‘Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού καλώντας όλες και όλους να θαυμάσουν από κοντά τα εξαιρετικά έργα των καλλιτεχνών μας και να γνωρίσουν από κοντά τί σημαίνει προσφορά ζωής’, ήταν τα λόγια της κυρίας Ghandour.
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν στο Σπίτι του ΜΑΝΑ που βρίσκεται στην οδό Ρηγίλλης 10.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Δημήτριος: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 22χρονο(Βίντεο)

Λίβανος: Το Ισραήλ έπληξε μια αποθήκη κοντά στο αεροδρόμιο της Βηρυτού

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν δηλώνει ότι ο θάνατός του Νασράλα ήταν ένα “μέτρο δικαιοσύνης” για τα πολλά θύματά του