• City Stories

    Ρίγος και δέος! Οι… “δημιουργίες” μιας 16χρονης προκαλούν πραγματική ανατριχίλα!! (pics)

    • NewsRoom


    Χαραγμένα χέρια, ματωμένα πόδια, σπασμένα δάχτυλα… Ανατριχίλα! Όχι δεν είναι εικόνες αρρωστημένων βασανιστηρίων, αλλά μερικά μόνο από τα απίστευτα έργα της έφηβης Rani Haese, μίας πραγματικά ταλαντούχας makeup artist από την Αυστραλία. Οι δημιουργίες της μόλις 16 ετών Rani είναι τρομακτικά ρεαλιστικές και ταυτόχρονα απολύτως ανατριχιαστικές!

    Η Raniratt δεν χρησιμοποιεί τίποτε περισσότερο από makeup και προσθετικά για να δημιουργήσει αυτά τα απίστευτα look, ενώ σας διαβεβαιώνουμε πως στις φωτογραφίες που βλέπετε εννοείται πως δεν υπάρχουν καθόλου ειδικά εφέ από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου!

    “Άρχισα να ασχολούμαι με το FX makeup πριν από 3 χρόνια όταν το σχολείο μου διοργάνωσε μία αποκριάτικη εκδήλωση,” “Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα μακιγιάζ, και να έχω zipper face. Παρήγγειλα λίγο φθηνό υγρό λάτεξ στο eBay και μερικές ακόμη πιο φθηνές βαφές για το πρόσωπο. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το στυλ μακιγιάζ και έτσι συνέχισα να ασχολούμαι με αυτό και μετά από τη σχολική γιορτή”. 

    https://www.instagram.com/p/BL_Ra3VjONQ/

    “Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ασχολήθηκα με το FX makeup, πάντα έβλεπα τους ανθρώπους ως φρικιά και σκεφτόμουν τρόπους να τους κάνω να μοιάζουν έτσι. Μόλις άρχισα να γίνομαι καλύτερη, προσπάθησα να εξελίξω τις δικές μου ιδέες”.

    Η Raniratt για να αποδείξει ότι όλο αυτό που βλέπουμε δε είναι τίποτα περισσότερο από make up, ανέβασε και μερικά video με σκηνές από τα backstage της δημιουργίας!

    Η νεαρή έχει γίνει πλέον ιδιαιτέρως γνωστή, τόσο ώστε να βγάζει ικανοποιητικά λεφτά ακόμη κι αν είναι μόλις 16 ετών.

    View this post on Instagram

    Last photo of the calculator makeup ??

    A post shared by Rani (@raniratt) on

    View this post on Instagram

    I haven't done any fx makeup in about 2 weeks 🙁

    A post shared by Rani (@raniratt) on

    “Πρόσφατα μου ζητήθηκε να κάνω το makeup για ένα εξώφυλλο για ένα βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα”, είπε και συμπλήρωσε ότι της ζητήθηκε να κάνει το μακιγιάζ και από ένα νέο τηλεοπτικό show. Από ότι φαίνεται η Rai έχει μπροστά της ένα λαμπρό και συνάμα “σκοτεινό” μέλλον!

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη! Η Pippa παντρεύεται και έχουμε όλες οι λεπτομέρειες για το χλιδάτο γάμο-γεγονός της χρονιάς!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακοπές σε τροχόσπιτο ή σε δεντρόσπιτο;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εννέα λάθη που κάνεις στη δουλειά, πριν καλά-καλά μπεις στο γραφείο

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ