Καθώς πλησιάζει η 25η Μαρτίου, μπακαλιάρος χωρίς σκορδαλιά, δε γίνεται. Για αυτό και εμείς σου δίνουμε την πιο εύκολη συνταγή για την πιο νόστιμη σκορδαλιά. Καλή επιτυχία.
Υλικά
4 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (ψίχα) μουλιασμένο
6 σκελίδες σκόρδο χωρίς φύτρες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ξίδι
αλάτι
Εκτέλεση
Kαθαρίζουμε το σκόρδο και το μουλιάζουμε στο ξίδι για 8 ώρες τουλάχιστον.
Στραγγίζουμε καλά και λιώνουμε το σκόρδο στο γουδί.
Προσθέτουμε τις φέτες ψωμιού μουλιασμένες και τριμμένες.
Pίχνουμε 2-3 κουταλιές σούπας ξίδι, το λάδι σταδιακά, λίγες σταγόνες νερού και δουλεύουμε έτσι ώστε να γίνει ένα μείγμα λείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονιστικός μπακαλιάρος σκορδαλιά από την Αργυρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μυστικά για την τέλεια σκορδαλιά από την Αργυρώ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γρήγορος μπακαλιάρος με σκορδαλιά του Άκη Πετρετζίκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Σημαντική αύξηση ρατσιστικών και ξενοφοβικών περιστατικών το 2024 – Στο στόχαστρο οι μουσουλμάνοι
- Ρωσία: Κατηγορίες για τρομοκρατία στον ύποπτο για τη δολοφονία του Μοσκάλικ
- ΥΕΘΑ: Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδος-Τουρκίας τη Δευτέρα
- Καναδάς: Εν μέσω εμπορικού πολέμου οι πολίτες ψηφίζουν για νέα κυβέρνηση τη Δευτέρα
