• Food

    Πώς θα φτιάξετε την τέλεια σκορδαλιά


    Καθώς πλησιάζει η 25η Μαρτίου, μπακαλιάρος χωρίς σκορδαλιά, δε γίνεται. Για αυτό και εμείς σου δίνουμε την πιο εύκολη συνταγή για την πιο νόστιμη σκορδαλιά. Καλή επιτυχία.

    Υλικά

    4 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (ψίχα) μουλιασμένο
    6 σκελίδες σκόρδο χωρίς φύτρες
    1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
    1/2 φλιτζάνι ξίδι
    αλάτι

    Εκτέλεση

    Kαθαρίζουμε το σκόρδο και το μουλιάζουμε στο ξίδι για 8 ώρες τουλάχιστον.
    Στραγγίζουμε καλά και λιώνουμε το σκόρδο στο γουδί.
    Προσθέτουμε τις φέτες ψωμιού μουλιασμένες και τριμμένες.
    Pίχνουμε 2-3 κουταλιές σούπας ξίδι, το λάδι σταδιακά, λίγες σταγόνες νερού και δουλεύουμε έτσι ώστε να γίνει ένα μείγμα λείο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονιστικός μπακαλιάρος σκορδαλιά από την Αργυρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μυστικά για την τέλεια σκορδαλιά από την Αργυρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γρήγορος μπακαλιάρος με σκορδαλιά του Άκη Πετρετζίκη



    ΣΧΟΛΙΑ