Ένα από τα αγαπημένα μας ορεκτικά, το οποίο είναι πραγματικά υπέροχο! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο argiro.gr μάς δείχνει πώς να το φτιάξουμε και πώς να το πετύχουμε. Δείτε παρακάτω:

Υλικά Συνταγής:

400 γραμ. φέτα σκληρή
2 αυγά χτυπημένα
3 κ.σ αλεύρι
2 φλ. σουσάμι
1/2 φλ. μαυροσούσαμο
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
θυμαρίσιο μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε το σουσάμι και το μαυροσούσαμο σε μπολ, που θα χρειαστούμε για την τηγανιτή φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι.

Κόβουμε τη φέτα σε κομμάτια. Ταμπονάρουμε στο αλεύρι, να μαζέψει τα υγρά του τυριού.

Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ. Βουτάμε ένα ένα κομμάτι φέτας και έπειτα το πανάρουμε στο σουσάμι.

Αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και βάζουμε λίγο στην κατάψυξη.

Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά να ροδίσει η κρούστα.

Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι.

Πηγή: argiro.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το επιδόρπιο της βδομάδας: Γλυκό ψυγείου σοκολάτα-κρέμα σε 10 λεπτά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλετε ψάρι αυτή τη βδομάδα; Φτιάξτε τσιπούρα πλακί στον φούρνο με λαχανικά (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι πιο νόστιμες «τηγανητές» πατάτες φούρνου! (video)