ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ερωτήματα για υποτιμητική κερδοσκοπία σε Πειραιώς και Εθνική, η δυνατή ΔΕΗ, τα ανέκδοτα με τις πρόωρες εκλογές, ο Σαμαράς και το μήνυμα Μητσοτάκη, οι οργισμένοι βιομήχανοι και ο παραλογισμός με το σπίτι του γιατρού στη Φιλοθέη
Συστατικά:
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
100 γρ. μέλι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ. διάφορα μούρα
80 γρ. φιστίκια Αιγίνης
Μέθοδος Εκτέλεσης:
-Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας και μοιράζουμε τη μισή ποσότητα του μείγματος σε θήκες ειδικές για παγωτά.
-Προσθέτουμε λίγα από τα μούρα, τα οποία βυθίζουμε μέσα στο γιαούρτι με ένα πιρούνι.
-Βάζουμε τις θήκες στην κατάψυξη για να σφίξει λίγο το γιαούρτι.
-Σε περίπου 1 ώρα, τις βγάζουμε από την κατάψυξη και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μοιράζοντας τα υπόλοιπα μούρα στις θήκες και ρίχνοντας το υπόλοιπο γιαούρτι, ώστε να καλυφθούν οι θήκες μέχρι πάνω.
-Καρφώνουμε τα ειδικά ξυλάκια για παγωτό σε κάθε θήκη.
-Θρυμματίζουμε τα φιστίκια στο μούλτι και πασπαλίζουμε με το τριμμένο φιστίκι τα παγωτά μας όσο βρίσκονται στις θήκες.
-Τα ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και τα αφήνουμε εκεί για 3 ώρες, ώστε να σφίξει καλά το μείγμα.
Πηγή: www.akispetretzikis.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σπιτική και γευστική μαρμελάδα νεκταρίνι-αχλάδι από τον Άκη Πετρετζίκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο γρήγορο παγωτό «σάντουιτς» από τον Άκη Πετρετζίκη (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γλυκό ψυγείου για όλες τις περιστάσεις από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετικά ρολόγια: Η Κίνα ροκανίζει τις εξαγωγές – Συνεχίστηκε η μείωση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα τον Οκτώβριο
- Αυλαία στους ομίλους του Nations League με κρίσιμα παιχνίδια
- Τράπεζα Κύπρου: Ποσοστό 4,75% απέκτησε η Wellington Management Group
- Ιvanka Trump: Με υποθήκη η ανακαίνιση της πολυτελούς έπαυλης των 24 εκατομμυρίων δολαρίων στο Indian Creek