ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ερωτήματα για υποτιμητική κερδοσκοπία σε Πειραιώς και Εθνική, η δυνατή ΔΕΗ, τα ανέκδοτα με τις πρόωρες εκλογές, ο Σαμαράς και το μήνυμα Μητσοτάκη, οι οργισμένοι βιομήχανοι και ο παραλογισμός με το σπίτι του γιατρού στη Φιλοθέη
1. Τις καθαρίζουμε και τις βάζουμε σε παγωμένο νερό για περίπου είκοσι λεπτά. Έπειτα τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, αμέσως μετά.
2. Αν βάλουμε μια σκελίδα σκόρδο και την ανακατέψουμε μαζί με τις πατάτες πριν τις βάλουμε στο τηγάνι, θα πάρουν ένα καταπληκτικό άρωμα! Πριν τις τηγανίσουμε, θα βγάλουμε το σκορδάκι.
3. Το λάδι πρέπει να είναι πολύ καυτό. Δεν πρέπει να βάζουμε σε κάθε τηγανιά πολλές πατάτες μαζί γιατί έτσι δεν θα γίνουν τραγανές.
4. Αφού τις βγάλουμε από το τηγάνι, τις βάζουμε πάλι σε απορροφητικό χαρτί για να φύγουν τα πολλά λάδια.
5. Πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι (αν βρείτε αυτό που έχει και καρυκεύματα ακόμη καλύτερα) και λίγη ρίγανη.
Έτοιμες!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα 10 μυστικά του σωστά ψημένου φιλέτου!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 10 μυστικά της τέλειας μακαρονάδας!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπέροχη σαλάτα με αποξηραμένα σύκα και κατσικίσιο τυρί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς μπήκε το λουκέτο στο ιδιωτικό σχολείο στον Πειραιά
- Έρευνα ΒΒC: Η Τουρκία παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο με τους βομβαρδισμούς στη Συρία
- Τράπεζα της Αγγλίας: Το ελεύθερο εμπόριο δεν σχετίζεται με την επιλογή μιας περιοχής έναντι μιας άλλης
- Walmart: Αύξηση 5,3% των πωλήσεων το τρίτο τρίμηνο – Αναβάθμισε το guidance για τα ετήσια κέρδη