Ένα πανεύκολο παγωτό nutella, με 4 μόνο υλικά, το οποίο ετοιμάζεται χωρίς παγωτομηχανή και έχει υπέροχη γεύση! Δείτε πώς να το φτιάξετε.
Μερίδες
1 κιλό
Υλικά
400 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
397 γραμμ. (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα
60-80 γραμμ. κακάο (ανάλογα με το πόσο έντονη θέλουμε τη γεύση της nutella)
120 γραμμ. nutella
Εκτέλεση
Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, μέχρι να σχηματιστούν απαλές κορυφές και να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε διαδοχικά το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και τη nutella. Μόλις το μίγμα μας μοιάζει με σφιχτή μους, σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ.
Αδειάζουμε το παγωτό σε αεροστεγές σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6 ώρες τουλάχιστον.