Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν μπροστά «Λύμπε» και Φύσσας – Τα κομβικά πόστα που αναλαμβάνουν

panathinaikos

Με πυξίδα δύο σπουδαίους παίκτες, που δόξασαν την πράσινη φανέλα, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα ο Παναθηναϊκός. Ο «Λύμπε» και ο Τάκης Φύσσας προβάρουν τα πράσινα.

Σκοπός του Γιάννης Αλαφούζου είναι η νέα γενιά να διδαχθεί από τα μυθικά κατορθώματα των παλαίμαχων παικτών του Παναθηναϊκού που τίμησαν και κράτησαν ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού όπου και αν ταξίδεψαν.

«Λύμπε» ο νέος τεχνικός διευθυντής

Εντός της ημέρας θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον «Λύμπε» και να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Μετά το σημερινό ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, ο «Λύμπε» θα είναι έτοιμος να σηκώσει μανίκια και να αναλάβει το νέο του πόστο, αφού έχει αρκετά να κάνει ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Μετά από την συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Λυμπερόπουλος θα έχει ραντεβού και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ώστε να ξεκινήσει η συνεργασία τους και να χαράξουν την πορεία που θα ακολουθήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Άλλωστε οι δυο τους γνωρίζονται καλά, αφού έχουν συνυπάρξει τόσο στον Παναθηναϊκό, την περίοδο 1996-97, όσο και στην Εθνική ομάδα.

Ανακοινώνεται ο Φύσσας

Μετά τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αναμένεται εκτός απροόπτου να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, και ο Τάκης Φύσσας θα είναι υπεύθυνος για τις ακαδημίες της «πράσινης» ΠΑΕ. Η έλευσή του θα φέρει και κάποιες αλλαγές στο τμήμα σκάουτινγκ.

Πρώτα όμως θα πρέπει να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Σαμαρά, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο.