• City Stories

    Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Γκάμπριελ – Παροξυσμός στον κόσμο του

    kenny gabriel


    Στην Ελλάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Αμερικανός φόργουορντ Γκάμπριελ.

    Όπως όλα δείχνουν το συμβόλαιό του με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο, για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από το Κράσνονταρ, ο Πασκουάλ δείχνει να τον θέλει και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το deal μεταξύ των δύο πλευρών οδεύει προς ολοκλήρωση! Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες

    Βέβαια από τη πλευρά της Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν επιβεβαιώνεται τίποτα (και είναι και λογικό αν δεν τελειώσει το θέμα) καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα από το gazzetta.gr και κατόπιν επικοινωνίας με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και νυν μάνατζερ της Λοκομοτίβ, Αλεξέι Ζεβροσένκο, είπε χαρακτηριστικά:

    «Ο Γκάμπριελ έχει συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ και δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να πούμε τώρα». Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το Κράσνονταρ, η Λοκομοτίβ «καίγεται» να τον δώσει. Θεωρούν ότι τα χρήματα που παίρνει το μήνα (σ.σ. 65.000 δολάρια) δεν ανταποκρίνονται στην προσφορά του και γι’ αυτόν τον λόγο ψάχνουν ομάδα να τον παραχωρήσουν. Αν και είναι πολύ αθλητικός παίκτης, με έφεση στο ριμπάουντ, δεν είναι εκείνος που θα ποστάρει, αλλά θα έχει περισσότερο συμπεριφορά περιφερειακού παίκτη.

    gabriel

    Καλού-κακού ο Καταλανός προπονητής έχει και backup plan, με άλλον παίκτη (Γκόρντον;) στη λίστα του, αν και ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Τζέιμς Γκιστ θα είναι ο Κένι Γκάμπριελ.

    Ένας παίκτης ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Basket League με τη φανέλα του Ρεθύμνου (2013-14), ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία και την Καρσίγιακα (2014-16) πριν τον επιλέξει ο (πρώην προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν), Φώτης Κατσικάρης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο Giannis: Το πρώτο “triple double” της χρονιάς (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Superleague: Πρόταση “βόμβα” – Υποβιβάζονται 4 ομάδες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανατριχίλα! Υπόκλιση του Ρονάλντο στον Σάντος – Ακούστε τον λόγο του (vid)



    ΣΧΟΛΙΑ