Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Το πολυτελές σπίτι της Ιβάνκα Τραμπ που κοστίζει 15.000 δολάρια το μήνα

Η  Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ μετακόμισαν λίγο καιρό πριν σε ένα πολυτελέστατο σπίτι 760 τετραγωνικών μέτρων στη γειτονιά Κέιλοραμα της Ουάσινγκτον. Ωστόσο κανείς δεν γνώριζε αν το σπίτι αυτό ήταν ιδιόκτητο ή με ενοίκιο.

Πριν λίγο καιρό όμως μάθαμε ότι το διάσημο ζευγάρι, ενοικιάζει το πολυτελές οίκημα για 15.000 $ το μήνα από τον Χιλιανό δισεκατομμυριούχος Ανδρόνικο Λούκσιτς, ο οποίος έχει εμπλακεί σε μια νομική διαμάχη με την κυβέρνηση των ΗΠΑ αναφορικά με ένα ορυχείο νικελίου και χαλκού στη Μινεσότα.

Το σπίτι, απέχει μόλις τρία λεπτά από την νέα ενοικιαζόμενη κατοικία της οικογένειας Ομπάμα.

Το σπίτι των έξι υπνοδωματίων, πωλήθηκε για 5.5 εκατομμύρια $ -100.000 $ λιγότερα από την αρχική ζητούμενη τιμή-στις 22 Δεκεμβρίου του 2016, ενώ η ταυτότητα του αγοραστή μέχρι πρόσφατα δεν έχει γίνει γνωστή.

Η μεταλλευτική εταιρεία Λούκσιτς υπέστη πλήγμα πέρυσι, όταν η κυβέρνηση Ομπάμα μπλόκαρε το έργο της Μινεσότα, λόγω των περιβαλλοντικών ανησυχιών, αλλά ορισμένοι πολιτικοί από τη Μινεσότα ζήτησαν από την διοίκηση Τραμπ να επανεξετάσει την πρόταση.

Το σπίτι που χτίστηκε το 1923 σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Γουάντυ Γουντ. Είχε πουληθεί στο παρελθόν για 3.5 εκατομμύρια $ το 2013. Το εσωτερικό του σπιτιού περιλαμβάνει πέντε τζάκια μια master σουίτα με ντουλάπες-δωμάτια, και κατάστρωμα με θέα στον κήπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πωλείται το πολυτελέστατο σπίτι που δεν πρόλαβε να χαρεί ο Παντελίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τα βρήκαν Ντάνος – Παπαδοπούλου; Τι έλεγαν στην παραλία μεταξύ τους; (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Επική τούμπα του Ντάνου – Καρφώθηκε με το κεφάλι στην άμμο