• City Stories

    Το πολυτελές σπίτι της Ιβάνκα Τραμπ που κοστίζει 15.000 δολάρια το μήνα

    • NewsRoom


    Η  Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ μετακόμισαν λίγο καιρό πριν σε ένα πολυτελέστατο σπίτι 760 τετραγωνικών μέτρων στη γειτονιά Κέιλοραμα της Ουάσινγκτον. Ωστόσο κανείς δεν γνώριζε αν το σπίτι αυτό ήταν ιδιόκτητο ή με ενοίκιο.

    Πριν λίγο καιρό όμως μάθαμε ότι το διάσημο ζευγάρι, ενοικιάζει το πολυτελές οίκημα για 15.000 $ το μήνα από τον Χιλιανό δισεκατομμυριούχος Ανδρόνικο Λούκσιτς, ο οποίος έχει εμπλακεί σε μια νομική διαμάχη με την κυβέρνηση των ΗΠΑ αναφορικά με ένα ορυχείο νικελίου και χαλκού στη Μινεσότα.

    ivanka-trump2 ivanka-trump4 ivanka-trump5 ivanka-trump8

    Το σπίτι, απέχει μόλις τρία λεπτά από την νέα ενοικιαζόμενη κατοικία της οικογένειας Ομπάμα.

    Το σπίτι των έξι υπνοδωματίων, πωλήθηκε για 5.5 εκατομμύρια $ -100.000 $ λιγότερα από την αρχική ζητούμενη τιμή-στις 22 Δεκεμβρίου του 2016, ενώ η ταυτότητα του αγοραστή μέχρι πρόσφατα δεν έχει γίνει γνωστή.

    Η μεταλλευτική εταιρεία Λούκσιτς υπέστη πλήγμα πέρυσι, όταν η κυβέρνηση Ομπάμα μπλόκαρε το έργο της Μινεσότα, λόγω των περιβαλλοντικών ανησυχιών, αλλά ορισμένοι πολιτικοί από τη Μινεσότα ζήτησαν από την διοίκηση Τραμπ να επανεξετάσει την πρόταση.

    ivanka-trump10 ivanka-trump11 ivanka-trump13

    Το σπίτι που χτίστηκε το 1923 σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Γουάντυ Γουντ. Είχε πουληθεί στο παρελθόν για 3.5 εκατομμύρια $ το 2013. Το εσωτερικό του σπιτιού περιλαμβάνει πέντε τζάκια μια master σουίτα με ντουλάπες-δωμάτια, και κατάστρωμα με θέα στον κήπο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πωλείται το πολυτελέστατο σπίτι που δεν πρόλαβε να χαρεί ο Παντελίδης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τα βρήκαν Ντάνος – Παπαδοπούλου; Τι έλεγαν στην παραλία μεταξύ τους; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Επική τούμπα του Ντάνου – Καρφώθηκε με το κεφάλι στην άμμο



    ΣΧΟΛΙΑ