Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Δέκα λόγοι που δείχνουν ότι είσαι κακός εραστής

σεξ

Πολλοί άντρες θεωρούν τον εαυτό τους καλό, έως πάρα πολύ καλό, εραστή και πιστεύουν πως ξέρουν πώς να κάνουν μια γυναίκα να περάσει υπέροχα στο κρεβάτι. Αυτή, όμως, είναι η δική τους άποψη, καθώς βλέπουν τα πράγματα από μια προσωπική σκοπιά. (Όπως θα έκανε ο κάθε άνθρωπος άλλωστε!)

Από την άλλη, οι γυναίκες έχουν τη δική τους γνώμη για το πώς θα πρέπει να κυλάει η διαδικασία του σεξ -πριν, μετά και κατά τη διάρκεια- και συχνά οι θεωρίες των μεν και των δε είναι αντικρουόμενες. Έτσι, σας παραθέτουμε παρακάτω 10 λόγους που θα μπορούσαν να αποδείξουν πως κάποιοι άντρες δεν είναι τόσο καλοί όσο τείνουν να πιστεύουν.

Αν ταυτίζεστε με κάποιες ή με όλες τις αντρικές συνήθειες που ακολουθούν, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε:

1. Δεν δίνεις αρκετή σημασία στα προκαταρκτικά. Νομίζεις ότι ένα χάδι και δυο-τρία φιλιά στο στόμα μπορούν να “σημάνουν την έναρξη”.

2. Δεν δίνεις τον απαραίτητο χρόνο στην παρτενέρ σου, ώστε να φτάσει στο τέλος. ΝΑ θυμάσαι ότι μιλάμε για δύο διαφορετικές ανατομίες.

3. Μετά το τέλος ρωτάς με ύφος “αν της άρεσε” και “αν είσαι ο καλύτερος”.

4. Μιλάς περισσότερο από όσο φιλάς.

5. Έχεις καθόλη τη διάρκεια του σεξ τα μάτια σου κλειστά. Το σεξ είναι μια όμορφη διαδικασία μεταξύ δύο ανθρώπων και η “επικοινωνία” είναι σημαντική και απαραίτητη, ακόμη και σ’ αυτό το κομμάτι.

6. Δεν “κατεβαίνεις” στα πιο χαμηλά σημεία. Αντιθέτως, εσύ το απαιτείς και συχνά με άκομψο τρόπο.

7. Ακόμη κι όταν “κατεβαίνεις”, οι διαδικασίες είναι συνοπτικές και χωρίς την σωστή τεχνική.

8. Νομίζεις ότι τα χέρια σου χρησιμεύουν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το “χαϊδεμα”. Σίγουρα αρέσουν κι όλα τα άλλα, όμως το να της χαϊδεύεις το σώμα είναι πολύ σέξι.

9. Δεν δοκιμάζεις νέα πράγματα. Δεν είπαμε να περιαματιστείς με ό,τι περίεργο άκουσες, είδες ή σου ήρθε στο μυαλό, αλλά κάποιες αλλαγές πού και πού ανανεώνουν τον έρωτα.

10. Νοιάζεσαι περισσότερο για το δικό σου σώμα παρά για το δικό της. Το σεξ είναι μια κοινή διαδικασία.