Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Έρευνα: Ποιο αντρικό καλοκαιρινό ρούχο μισούν οι γυναίκες

style

Υπάρχουν κάποια ρούχα , τα οποία οι άντρες πιστεύουν πως δεν ταιριάζουν στις γυναίκες ή ότι δεν τις κολακεύουν. Ανάλογα, οι γυναίκες θεωρούν μερικά αντρικά κομμάτια ένδυσης αντιαισθητικά και καθόλου στυλάτα.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε ένα dating app, το οποίο ονομάζεται “Hater” και αποσκοπεί στο να ενώνει τους ανθρώπους που μισούν τα ίδια πράγματα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο αντρικό και καλοκαιρινό, μάλιστα, ρούχο, που οι γυναίκες δεν συμπαθούν ιδιαίτερα.

Πρόκειται για την “cargo βερμούδα”! Έτσι ονομάζεται η στρατιωτική βερμούδα με τις μεγάλες τσέπες στο πλάι. Οι γυναίκες δεν “απορρίπτουν” το ρούχο αυτό εντελώς, απλώς θεωρούν ότι ταιριάζει σε πολύ λίγους έως ελάχιστους σωματότυπους, ενώ στους πλείστους άντρες παραμορφώνει το κορμί.

Παρόλο που οι άντρες θεωρούν τη βερμούδα ένα δροσερό και πολύ άνετο κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους, οι στυλίστες έρχονται να συμφωνήσουν με τις γυναίκες και να υποστηρίξουν πως, αφενός, δεν ταιριάζει σε όλα τα σώματα και, αφετέρου, έχουν μια πολύ φαρδιά γραμμή που δεν τους επιτρέπει να φαίνονται κομψοί.

Προτείνουν, είτε άλλου είδους παντελόνια με λεπτή υφή ώστε να είναι δροσερά, είτε -αν επιμένουν στη βερμούδα- να επιλέγουν πιο στενές γραμμές και πιο ποιοτικά υφάσματα.