Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 15 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Υλικά
1 κιλό Βύσσινα
750 γραμ. Ζάχαρη
500 γραμ. Καθαρό Οινόπνευμα
500 γραμ. Κονιάκ
2 μπαστουνάκια Κανέλα
2 καρφιά Γαρύφαλλο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα βύσσινα και βγάζουμε τα κοτσάνια. Τα βάζουμε σε βάζο, σκεπάζουμε με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το οινόπνευμα. Τα αφήνουμε στον ήλιο για ένα μήνα.
Προσθέτουμε το κονιάκ, την κανέλα και το γαρύφαλλο κλείνουμε και τα αφήνουμε στον ήλιο για άλλες 2 εβδομάδες. Στραγγίζουμε και φυλάμε σε μπουκάλι.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξης Κούγιας: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του – Τι ανακοίνωσαν τα παιδιά του
- Χρηματιστήριο: Όλα τα μάτια στην Πειραιώς και στα αποτελέσματα του ΔΑΑ, κοιτάζει τα 40 η CCHB
- Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία: Στις 2 και 3 Μαΐου «κληρώνει» για την εισαγωγή
- Eurobank: Στρατηγική συνεργασία με την SC Ventures για προώθηση της καινοτομίας και ανάπτυξης
