Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Τέσσερις προτάσεις για έξοδο με ελεύθερη είσοδο αυτή την Κυριακή

Βρισκόμαστε στα τέλη του Σεπτέμβρη και οι πρώτες ψύχρες έχουν ξεκινήσει να μας χαϊδεύουν το δέρμα. Ωστόσο, οι εκδηλώσεις σε ανοιχτούς και υπαίθριους χώρους συνεχίζονται. Παρακάτω σας παραθέτουμε τέσσερις ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς να περάσετε την Κυριακή σας (24 Σεπτεμβρίου 2017), όμορφα, δημιουργικά και δωρεάν!

1. Οι φοιτητές γίνονται ηθοποιοί

“Πλούτος” του Αριστοφάνη στο Αιγάλεω: Η θεατρική ομάδα του ΤΕΙ Αθήνας, ανεβάζει την τελευταία σωζόμενη κωμωδία του Αριστοφάνη, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αιγάλεω “Πολιτιστική Διαδρομή 2017”. Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Σπηλιόπουλου, θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο “Αλέξη Μινωτή”.

21:00
Δημοτικό Θέατρο “Αλέξης Μινωτής”
(Ιερά Οδός & Δαρδανελίων, Αιγάλεω)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

2. Χορευτικός Σεπτέμβρης

2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού στο Τρένο στο Ρουφ: Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται το 2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού στο Τρένο του Ρουφ, όπου χορευτές και χορευτικές ομάδες εμπνέονται από τον χώρο του New Wagon της Αμαξοστοιχίας και την ατμόσφαιρα των 12 μικρών “διαμερισμάτων” (compartments) του και παρουσιάζουν στο ξεχωριστό αυτό βαγόνι τις προσωπικές τους performances για μικρές ομάδες θεατών (σύντομης διάρκειας 10’-30’ λεπτών).

Απαραίτητη προϋπόθεση η προμήθεια δελτίων εισόδου. Έναρξη διανομής δελτίων εισόδου για τις performances της κάθε ημέρας από 7:00 μ.μ. στο ταμείο της Αμαξοστοιχίας. Μέγιστος αριθμός δελτίων εισόδου 3 ανά άτομο/ανά ημέρα βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

19:30 – 23:00
Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
(Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως, Γκάζι)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

3. Μουσική κάτω από τα αστέρια

Ευανθία Ρεμπούτσικα – Γιώργος Περρής στο ΚΠΙΣΝ: Η μουσική τους σύμπραξη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Parklife Melody, της σειράς συναυλιών που πραγματοποιούνται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, προσκαλώντας το κοινό σε μία μοναδική εμπειρία που συνδέει τη φύση και τη μουσική. Η βραδιά θα παντρέψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ρεμπούτσικα από τον κόσμο του κινηματογράφου και του θεάτρου, με την πλούσια σε εκπλήξεις δισκογραφία του Περρή, κάτω από τον τίτλο “Ηλιοφάνεια”.

20:30
Ξέφωτο, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
(Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

4. Πολιτιστική κληρονομιά

εmotions, ένας κόσμος συναισθημάτων: Με την ευκαιρία των φετινών Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, η γενική είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν στους χώρους της μόνιμης συλλογής αλλά και στην περιοδική έκθεση “εmotions. ένας κόσμος συναισθημάτων”.

17:00 – 20:00
(Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελεύθερη είσοδος σε 23 πολιτιστικούς φορείς το Σάββατο 23/09

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τρεις δωρεάν δραστηριότητες που θα σας αναζωογονήσουν για το Σάββατο 23/9

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρία μπαρ στο κέντρο με happy hour και cocktails από 5 ευρώ