ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτέλεση
Σε γυάλινο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζετε μέσα τις μπριζόλες.
Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες, γυρίζοντας κάθε 20 λεπτά τις μπριζόλες με τσιμπίδα.
Τις βγάζετε από τη μαρινάδα, αλατίζετε και τις ψήνετε στα κάρβουνα σε δυνατή φωτιά, για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά. Συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές ή ψητές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκυλακάκης για ΝΟΚ: Η αντισυνταγματικότητα ανακαλύπτεται με 12 χρόνια καθυστέρηση – Οι δηλώσεις στη Βουλή
- ΔΥΠΑ: Ξεπέρασαν τα 600 εκατ. ευρώ οι δαπάνες της, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης
- Οι εκπτώσεις για εκπαιδευτικούς σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια
- Παναγιωτόπουλος: Η Ελλάδα πρέπει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη Συρία