ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτέλεση
Σε γυάλινο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζετε μέσα τις μπριζόλες.
Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες, γυρίζοντας κάθε 20 λεπτά τις μπριζόλες με τσιμπίδα.
Τις βγάζετε από τη μαρινάδα, αλατίζετε και τις ψήνετε στα κάρβουνα σε δυνατή φωτιά, για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά. Συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές ή ψητές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Νέο ρεκόρ με άλμα κοντά στα 3.123 δολάρια πριν τις ανακοινώσεις των δασμών
- Τουσκ: Σε «ξένη παρέμβαση» οφείλεται η κυβερνοεπίθεση εναντίον του κόμματός του
- Μιχαηλίδου: «Απαντάμε στο στεγαστικό πρόβλημα με 6,5 δις. ευρώ και ναυαρχίδες το Σπίτι μου ΙΙ και την Κοινωνική Αντιπαροχή»
- Τραμπ: Σε ασταμάτητες συζητήσεις για τους δασμούς – Φήμες για «όργιο» λόμπινγκ
