Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Μπριζόλα-πιο πλούσια γίνεται;

Όλοι αγαπούν μια καλοψημένη μπριζόλα. Συνήθως αποτελεί κομμάτι υγιεινής διατροφής μαζί με λαχανικά ή και όχι, παρέα με τηγανητές πατάτες. Δείτε μια συνταγή για να δοκιμάσετε να φτιάξετε τη μπριζόλα… αλλιώς!

Υλικά:

4 μπριζόλες (600 γρ.)
3 κοφτές κουταλιές Hellmann’s Real Mayonnaise
50ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά λάδι

Εκτέλεση:

1- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι, αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις σοτάρετε για 2-3 λεπτά αν τις θέλετε λίγο ψημένες, 4 λεπτά αν τις θέλετε μέτριες και 6 λεπτά αν τις θέλετε καλοψημένες.
2- Βγάζετε τις μπριζόλες και τις διατηρείτε ζεστές. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και σοτάρετε ώσπου να ροδίσουν.
3- Προσθέτετε το γάλα και σβήνετε τη φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτετε τη μαγιονέζα Hellmann’s και ανακατεύετε καλά.
4- Σερβίρετε αμέσως περιχύνοντας τις μπριζόλες με τη σάλτσα.
Σερβίρετε μαζί με ρύζι και τα αγαπημένα σας λαχανικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανοσο-Ογκολογία: Το νέο «όπλο» στη μάχη με τον καρκίνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε τα συνηθισμένα χειρουργεία αυτό είναι το ρομπότ που θεραπεύει μέχρι και καταρράκτη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλη μελέτη: Οι ξηροί καρποί προστατεύουν από πολλές ασθένειες (δείτε ποιες)