ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υλικά:
4 μπριζόλες (600 γρ.)
3 κοφτές κουταλιές Hellmann’s Real Mayonnaise
50ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα
1 κρεμμύδι
1 κουταλιά λάδι
Εκτέλεση:
1- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι, αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις σοτάρετε για 2-3 λεπτά αν τις θέλετε λίγο ψημένες, 4 λεπτά αν τις θέλετε μέτριες και 6 λεπτά αν τις θέλετε καλοψημένες.
2- Βγάζετε τις μπριζόλες και τις διατηρείτε ζεστές. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και σοτάρετε ώσπου να ροδίσουν.
3- Προσθέτετε το γάλα και σβήνετε τη φωτιά. Στη συνέχεια προσθέτετε τη μαγιονέζα Hellmann’s και ανακατεύετε καλά.
4- Σερβίρετε αμέσως περιχύνοντας τις μπριζόλες με τη σάλτσα.
Σερβίρετε μαζί με ρύζι και τα αγαπημένα σας λαχανικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανοσο-Ογκολογία: Το νέο «όπλο» στη μάχη με τον καρκίνο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε τα συνηθισμένα χειρουργεία αυτό είναι το ρομπότ που θεραπεύει μέχρι και καταρράκτη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλη μελέτη: Οι ξηροί καρποί προστατεύουν από πολλές ασθένειες (δείτε ποιες)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Σε λίγο καιρό, η Ελλάδα θα έχει κέντρο με την τελειότερη τεχνολογία στις μεταμοσχεύσεις στον κόσμο
- Εσθονία: Το τηλεφώνημα του Σολτς στον Πούτιν ήταν «στρατηγικό λάθος»
- Ευρωαγορές: Μικτά πρόσημα και επιφυλακτικότητα ενόψει νέων στοιχείων για τον πληθωρισμό
- Ρωσία: Προειδοποιεί για «ριζική» αλλαγή εάν η Ουκρανία πλήξει σε βάθος έδαφος της