• City Stories

    Schumacher: Η μεγάλη επιστροφή στη Ferrari (pics)


    O Michael Schumacher έγραψε ιστορία με τη Ferrari αφού μαζί έφτασαν στην κορυφή με τη Formula 1 την περίοδο 2000-2004. O γιος του, Mick Schumacher έχει δώσει ικανοποιητικά δείγματα γραφής στην έως τώρα πορεία του στη Formula 4 και φέτος κάνει το επόμενο βήμα, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Ευρωπαϊκής Formula 3.

    Ο 17χρονος θα τρέχει με την Prema, μία ομάδα που συνεργάζεται στενά με τη Ferrari και αυτό εύλογα εγείρει… υποψίες πως θα μεταβεί στην πρώτη γραμμή με την Ferrari.

    O Michael Schumacher και ο γιος του, Μick
    O Michael Schumacher και ο γιος του, Μick

    Τις οποίες ο Massimo Rivola, επικεφαλής της ακαδημίας της Ferrari (FDA), κάθε άλλο παρά αρνήθηκε σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

    «Προφανώς τον παρακολουθούμε. Ειδικά φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε πολύ κοντά στον Mick, καθώς θα είναι teammate του οδηγού της ακαδημίας μας, Guan Yu Zhou, στην ομάδα της Prema. Δεν ξέρω τι θα θελήσει να κάνει στη συνέχεια αλλά αν θελήσει να μπει στο πρόγραμμα της FDA, θα βρει ένα κόκκινο χαλί να τον περιμένει. Δείχνει ευγενικός και προσγειωμένος, συγχαρητήρια λοιπόν στους γονείς του. Έκαναν πολύ καλή δουλειά στην ανατροφή του. Είναι πολύ νέος και πρέπει να διαχειριστεί ασφυκτική πίεση από τα media. Όμως τα καταφέρνει καλά», είπε ο Rivola.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιες μάρκες αυτοκινήτων (εκτός από τη BMW) κήρυξαν πόλεμο στον Τραμπ;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι υπήρχε πριν τα Smart;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φεύγει από τη Ρόμα ο Μανωλάς – Ποιες ομάδες τον διεκδικούν



    ΣΧΟΛΙΑ