ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συστατικά:
60 κολοκυθοανθοί
1 ποτήρι του νερού ρύζι γλασέ
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
μισό ματσάκι μαϊντανό
3 μέτρια κολοκύθια
3 πράσινες πιπεριές
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
250 γρ. φέτα
αλάτι
πιπέρι
1 ποτήρι του κρασιού λάδι
Μέθοδος Εκτέλεσης:
-Καθαρίζουμε τους κολοκυθοανθούς (αφαιρούμε τα κοτσανάκια). Σε μια λεκάνη τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη το κολοκύθι, την ντομάτα, τα κρεμμύδια, και στον ψιλό τρίφτη το σκόρδο.
-Στην ίδια λεκάνη βάζουμε την πιπεριά ψιλοκομμένη, το ρύζι, αλάτι, πιπέρι, την φέτα και το μισό λάδι. Τα ανακατεύουμε καλά.
-Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε του κολοκυθοανθούς, τους κλείνουμε προσεκτικά και τους τοποθετούμε στην σειρά στην κατσαρόλα αφού έχουμε στρώσει φέτες ντομάτας.
-Όταν τελειώσουμε τους σκεπάζουμε με ένα πιάτο, ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και ένα ποτήρι του νερού νερό.
-Τους βράζουμε σε μέτρια φωτιά περίπου για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.
Πηγή: akispetretzikis.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ιδανική σως για απίθανα καλοκαιρινά μπέργκερ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλαμάρια γεμιστά με φέτα και ντομάτα: Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Guardian αποθεώνει τη… χωριάτικη!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρήστος Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς): Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να επενδύσουμε εκτός Ελλάδας – Η χώρα χρειάζεται ισχυρότερες τράπεζες
- Kristina Blahnik: Από την αρχιτεκτονική στην κυριαρχία του Manolo Blahnik και η μυστική συνταγή της επιτυχίας
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η απόκτηση της Αττικής Οδού από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Μύκονος: Ο μεγαλοκατασκευαστής και η καταδίκη