ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ξεχωριστό κοκτέιλ πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου, στην Aesthet Boutique στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.
Η Αλεξάνδρα Ζάκκα-Χαλκιά υποδέχτηκε τους καλεσμένους της, εκπροσώπους των media, και Έλληνες δημιουργούς και σχεδιαστές και μαζί καλωσόρισαν το καλοκαίρι.
Παράλληλα έγινε και η επίσημη παρουσίαση των μοναδικών κομματιών που δημιούργησαν για το κατάστημα Aesthet καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, όπως οι Ancient Greek Sandals + Ilias Lalaounis, Ancient Kallos, Antonia Karra, Callista Crafts, Celia Dragouni, Lito, Marina Vernicos, Vassia Kostara, Zina G.










ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι αλλάζει στα εργασιακά: Προσλήψεις μέσω εφαρμογής, ωράριο σε εβδομαδιαία βάση
- Χρήστος Μπουκώρος στο mononews: Ετσι θα λύσουμε το πρόβλημα με τις 350.000 εκκρεμείς υποθέσεις με τα ακίνητα
- Deutsche Bank και UBS επιλέγουν Διεθνή Αερολιμένα και Theon International από Ελλάδα
- Ακίνητα: Σε θέση μάχης οι τράπεζες με νέες επενδύσεις
