Υλικά
200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
150 γρ. κεφαλοτύρι
1 πιπεριά
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
2 φλ. κοφτό μακαρονάκι
1 κ. σούπας πελτέ
1 κ. σούπας μουστάρδα
1 φλ. γάλα
2 κ.γλ. κορν φλάουερ
1 λίτρο νερό
Μοσχοκάρυδο, αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τον κιμά μέχρι για 3 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο. Προσθέτουμε τον πελτέ και τα μυρωδικά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό και μόλις βράσει, προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Βράζουμε για 10 λεπτά. Διαλύουμε το κορν φλάουερ στο γάλα και το ρίχνουμε στο τηγάνι για να δημιουργηθεί μια κρεμώδη υφή. Σβήνουμε το μάτι και αλατοπιπερώνουμε. Τρίβουμε λίγο μοσχοκάρυδο και προσθέτουμε το τυρί.
Πηγή: jenny.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σουφλέ ζυμαρικών με τέσσερα τυριά – Έτοιμο σε 15 λεπτά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παστίτσιο σουφλέ του 5λέπτου: Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η αυθεντική ιταλική συνταγή για κοκκινιστά κεφτεδάκια με μακαρόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυβέρνηση σε Κομισιόν για ηλεκτρικό ρεύμα: Δώστε λύση τώρα ή θα το λύσουμε μόνοι μας -Επιτρέψτε Μηχανισμό Υπερεσόδων
- Καραβίας (Eurobank): Ζητάμε πολιτική σταθερότητα, κίνητρα για επενδύσεις, περισσότερες μεταρρυθμίσεις
- Ελλάκτωρ: Με ακίνητα αξίας 80 εκατ. του Χόλτερμαν εξασφαλίζει ρευστότητα η Reds
- Μάχη για το έργο κυβερνοασφάλειας των συστημάτων του δημοσίου αξίας €100 εκατ. – Ποιοι το διεκδικούν