ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επιστροφή του Καλημέρη στο OPEN και τι λέει ο Παναγιωτόπουλος, το ραντεβού των Χατζηνικολάου-Φιλιππόπουλου με τον Μπρατάκο και τι ζητάει ο Ζούλας
Υλικά Συνταγής
- 1½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- 1 σκ. σκόρδο
- 3/4 φλιτζ. ροκφόρ θρυμματισμένο
- 3/4 φλιτζ. . ανθότυρο θρυμματισμένο
- 3/4 φλιτζ. γραβιέρα
- 3/4 φλιτζ. παρμεζάνα
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 500 γραμμ. πολύχρωμες ταλιατέλες (εμπορίου)
Εκτέλεση
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά την κρέμα γάλακτος και το σκόρδο. Μόλις εμφανιστούν φυσαλίδες στα πλάγια (πριν φουσκώσει), αφαιρούμε το σκόρδο, ενώ προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν. Πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο και τρίβουμε πιπέρι. Διατηρούμε τη σάλτσα ζεστή σε πολύ χαμηλή φωτιά (να μη βράσει!).
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τόσο χρόνο όσο αναγράφεται στη συσκευασία των ζυμαρικών. Τα στραγγίζουμε καλά και τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με τη ζεστή σάλτσα 4 τυριών, ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή: www.argiro.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η βασιλόπιτα του Άκη: Νόστιμη και αφράτη για μια γλυκιά και τυχερή νέα χρονιά (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο νόστιμη τάρτα Χριστουγέννων – Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η πιο νόστιμη συνταγή: Παστίτσιο σουφλέ του 5λέπτου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρήστος Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς): Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να επενδύσουμε εκτός Ελλάδας – Η χώρα χρειάζεται ισχυρότερες τράπεζες
- Kristina Blahnik: Από την αρχιτεκτονική στην κυριαρχία του Manolo Blahnik και η μυστική συνταγή της επιτυχίας
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η απόκτηση της Αττικής Οδού από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Μύκονος: Ο μεγαλοκατασκευαστής και η καταδίκη