ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υλικά:
1 κιλό πατάτες
2-3 κ.σ. λάδι
1 κ.γλ. πάπρικα
3 κ.γλ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1 κ.γλ. σκόρδο λιωμένο
1/2 κ.γλ. αλάτι
Οδηγίες:
Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις απλώνουμε στο ταψί.
Τις περιχύνουμε με το λάδι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα, το σκόρδο και το περισσότερο από το δεντρολίβανο.
Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και τις πασπαλίζουμε με αλάτι και το υπόλοιπο 1 κουταλάκι γλυκού δεντρολίβανο.
Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 220°C για 20-30 λεπτά μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν.
Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά να πάρουν χρώμα, ανακατεύοντας 2-3 φορές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο με μπύρα: Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο νόστιμη συνταγή για λεμονάτο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 7+1 συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν μαγειρεύουμε ζυμαρικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυβέρνηση σε Κομισιόν για ηλεκτρικό ρεύμα: Δώστε λύση τώρα ή θα το λύσουμε μόνοι μας -Επιτρέψτε Μηχανισμό Υπερεσόδων
- Καραβίας (Eurobank): Ζητάμε πολιτική σταθερότητα, κίνητρα για επενδύσεις, περισσότερες μεταρρυθμίσεις
- Ελλάκτωρ: Με ακίνητα αξίας 80 εκατ. του Χόλτερμαν εξασφαλίζει ρευστότητα η Reds
- Μάχη για το έργο κυβερνοασφάλειας των συστημάτων του δημοσίου αξίας €100 εκατ. – Ποιοι το διεκδικούν