Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας δείχνει πως μπορούμε να φτιάξουμε τα πιο λαχταριστά και ροδοψημένα πατατάκια φούρνου, που μπορείτε να τα φάτε είτε σκέτα είτε ως συνοδευτικό. Χρειάζονται πολύ λίγα υλικά και θα έχετε ένα φαγητό γρήγορο, εύκολο και υπέροχο, γεμάτο με αρώματα.

Υλικά Συνταγής

  • 4 μεγάλες πατάτες
  • 1/4 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Ανάβουμε το γκριλ. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις στραγγίζουμε καλά και τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια.

Τις τοποθετούμε στο ταψί, τις αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το δεντρολίβανο. Τις ανακατεύουμε καλά να πάνε παντού τα μυρωδικά.

Τοποθετούμε το ταψί στη μεσαία σχάρα και ψήνουμε για 30΄. Ανακατεύουμε κάθε τόσο τις πατάτες για να ψηθούν και να ροδίσουν γύρω γύρω.

Πηγή: argiro.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ζουμερό χοιρινό κότσι με πατάτες για το γιορτινό τραπέζι (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Υπέροχες πατάτες με σκόρδο και παρμεζάνα (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα πιο λαχταριστά μπιφτεκάκια γεμιστά με τσένταρ και πιπεριά από τον Άκη Πετρετζίκη