ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Χριστίνα Παρασκευοπούλου παρουσιάζει στην γκαλερί του Black Duck από την Τρίτη 12 έως και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στην πρώτη της ατομική έκθεση, έργα με θέματα εμπνευσμένα από την φύση.
Το τοπίο, το φως που συνεχώς αλλάζει, τα χρώματα, ο άνεμος, η θάλασσα, η αίσθηση της ζέστης ή του κρύου είναι μερικά από τα στοιχεία που προσπαθεί να ενσωματώσει στα έργα της παρατηρώντας την επίδραση τους στο ανθρώπινο συναίσθημα.
«Επιλέγω θέματα που με συγκινούν προσωπικά και τα ζωγραφίζω συνδυάζοντας την ανάμνηση με την φαντασία».
H Χριστίνα Παρασκευοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Λονδίνο, τις Βρυξέλλες και την Μπρυζ. Για 20 και πλέον χρόνια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε τραπεζικά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα. Ζωγραφίζει από μικρή ηλικία και σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την ζωγραφική. Χρησιμοποιεί κυρίως χρώματα ακρυλικά αλλά και μελάνια, χρωματιστά μολύβια και παστέλ.
Εγκαίνια έκθεσης: Τρίτη 12 Φεβρουαρίου ώρα 19:30
Διάρκεια έκθεσης: 12 – 24 Φεβρουαρίου 2019
Ώρες λειτουργίας: 13:00 – 22:00 καθημερινά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: NeSpoon: Η καλλιτέχνης που «ντύνει» ολόκληρα κτίρια με δαντέλα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλγα Γουλανδρή: Έκθεση Σύγχρονου Ψηφιδωτού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Πούλησε πλοίο με 11,9 εκατ. δολάρια και εξασφάλισε 15,55 εκατ. δολάρια
- Amazon: Καινοτομεί στην αγορά ομορφιάς – Άνοιξε το πρώτο φυσικό κατάστημα στο Μιλάνο
- Συνεργασία της ΤΕΕΝS (Τσάκος) και της Ναυτικής Ακαδημίας της Ουρουγουάης
- Τσελέντης: Όχι στο ενδεχόμενο εκκένωσης της Σαντορίνης – Οι συμβουλές του προς τους Κυκλαδίτες
![](https://www.mononews.gr/wp-content/themes/mononews2025/assets/icons/google-news-icon.png)