Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

H μεγάλη έκπληξη του ομίλου ΥΓΕΙΑ. Γνωρίστε τον Ιάσονα που δίνει στιγμές χαράς στους μικρούς ασθενείς (video)

Πιστοί και συνεπείς στην υπόσχεση που έχουν δώσει, τόσο στον εαυτό τους, όσο και στους γονείς και τα παιδιά, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ, του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του, το νοσοκομείο στελεχώθηκε από παιδιάτρους κύρους, ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, αλλά και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό.

Στη δύσκολη αποστολή του, το ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ αλλά και οι μικροί φίλοι, που χρειάζονται τη φροντίδα του, βρήκαν έναν αναπάντεχο σύμμαχο, τον Ιάσονα. Φυσικά, δεν αναφερόμαστε σε κάποιο πρόσωπο, αλλά στην εξαιρετικά πρωτοποριακή ιδέα των υπευθύνων του νοσοκομείου, που εργάζονται αδιάκοπα για τη βελτίωση των παροχών τους.

Ο Ιάσονας, λοιπόν, είναι ένα πανέξυπνο ρομπότ Virtual Presence (τηλεπαρουσίας) το οποίο κινείται, μιλάει, τραγουδά, προβάλλει εικόνες & ταινίες και επικοινωνεί μέσω του ασύρματου δικτύου του νοσοκομείου με το διαδίκτυο.  Έχει κάμερα, μικρόφωνα, αισθητήρες σε μία ελαφριά, μηχανοκίνητη, κομψή, τηλεκατευθυνόμενη πλατφόρμα. Μπορεί να «συνδέει» με ήχο και εικόνα τα παιδιά που είναι στο νοσοκομείο με γονείς ή και με κάποιον φίλο που είναι μακριά.

Η παρουσία του hi-tech φίλου των παιδιών κάνει την παραμονή τους, είτε στα εξωτερικά ιατρεία είτε καθ’όλη τη διάρκεια της νοσηλείας τους πιο ευχάριστη, προσφέροντάς τους την ανακούφιση και την παρηγοριά, που έχουν ανάγκη. Ο Ιάσονας κινείται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του νοσοκομείου, ώστε ο μικρός νοσηλευόμενος να νοιώθει οικειότητα και ασφάλεια. Το πάνεξυπνο ρομπότ, στο εξοπλισμένο με Wi-Fi κτίριο  στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ μπορεί να οδηγήσει τον επισκέπτη σαν να ήταν εκεί αυτοπροσώπως:

Φυσικά, η ιδέα αυτή του Ιάσονα δε γεννήθηκε τυχαία. Νοσοκομειακές και κλινικές μελέτες δείχνουν ότι η συμμετοχή της οικογένειας και του φιλικού περιβάλλοντος στη φροντίδα του παιδιού και συνεπώς η καλή διάθεσή του, βοηθούν στην ταχύτερη ίαση και ο Ιάσονας, συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή, διασκέδαζοντας τους μικρούς ασθενείς και χαρίζοντας τους στιγμές χαράς.

Eκτός από τον Ιάσονα, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ έχει εντάξει στο δυναμικό του ομώνυμου νοσοκομείου, την Ερατώ, ένα ρομπότ ίδιας τεχνολογίας, που εκτελεί χρέη υπαλλήλου υποδοχής. Η “ευγενέστατη” Ερατώ βρίσκεται στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, ώστε να εξυπηρετεί και να αλληλεπιδρά με  τους επισκέπτες-ασθενείς. Ανάμεσα στα “καθήκοντά” της,  συμπεριλαμβάνονται:

O Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με μακρά και αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο της υγείας, πρωτοπορεί και βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό των παιδιών και των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξέρεις να χρησιμοποιείς το LinkedIn; 11 μυστικά για να γίνεις πρώτος παίκτης στην αγορά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036