ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μεγάλα σχέδια της Intralot, το παρασκήνιο για τη ΔΕΠΑ, οι νέες business του Λου Κολλάκη, έτοιμος ο Φέσσας, οι αλλαγές του Νεμπή, τα νέα πλοία του Προκοπίου, το κάλεσμα της Μήτση, οι περιπέτειες της πλατινομαλλούσας σε Βουλιαγμένη – Λεγρενά και ο ΧΧ
Αυτό το χριστουγεννιάτικο και γιορτινό ποτό είναι ό,τι πρέπει για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Η γεύση της βότκας “δένει” άψογα με το άρωμα του ροδιού και δημιουργεί ένα καταπληκτικό και σχετικά ελαφρύ ποτό! Η γαρνιτούρα δε, συμπληρώνει και ολοκληρώνει το απίθανο αυτό ποτό.
Τι θα χρειαστούμε
- Θρυμματισμένο πάγο
- 3/4 φλιτζάνι τζιντζιμπίρα ή τόνικ
- 1/3 φλιτζάνι χυμό ροδιού
- 1-2 σφηνάκια βότκα ανάλογα με το γούστο σας
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
- Σπόρους ροδιού
- Ζαχαρωμένα φύλλα μέντας για γαρνιτούρα
Πώς θα ετοιμάσουμε το χριστουγεννιάτικο ποτό
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα φύλλα μέντας και το ρόδι
- Μόλις έχουμε χτυπήσει καλά όλα τα υλικά, ρίχνουμε από πάνω τους σπόρους ροδιού και γαρνίρουμε με φύλλα μέντας που μπορούμε πριν να τα έχουμε ζαχαρώσει.
Πώς ζαχαρώνουμε τα φύλλα μέντας
- Τα ξεπλένουμε ένα ένα απαλά κάτω από το νερό, και τα τοποθετούμε σε πιάτο με ζάχαρη.
- Τα γυρνάμε από τις δυο τους πλευρές και τα τοποθετούμε σε άλλο πιάτο καλυμένο με αντικολλητικό χαρτί.
- Τα αφήνουμε να στεγνώσουν για 3 με έξι ώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πιο απίθανο γλυκό: Ντόνατς σοκολάτας με γλάσο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια γρήγορη και γευστική συνταγή: Κοτόπουλο με μέλι και λεμόνι στο τηγάνι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνταγή για τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα μπισκότα (gingerbread)