ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια παραδοσιακή συνταγή επηρεασμένη από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων!
#tsoulotip: Αν θέλουμε τα γιουβαρλάκια να είναι πιο ελαφριά, μπορούμε να σοτάρουμε το κρεμμύδι.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για τα γιουβαρλάκια και τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας, φορώντας γάντια μιας χρήσης, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
2. Έπειτα, πλάθουμε τον κιμά σε μπαλάκια των 30-35 γρ. και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο.
3. Στη συνέχεια, αφήνουμε μία μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα το χυμό ντομάτας, το νερό, το κρασί, το μοσχοκάρυδο, το γαρύφαλλο, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και την αφήνουμε να πάρει μία βράση, για περίπου 10 λεπτά.
4. Ύστερα, ρίχνουμε τα γιουβαρλάκια μέσα στη σάλτσα, ανακατεύουμε με την ξύλινη κουτάλα και μαγειρεύουμε μέχρι να μαγειρευτεί ο κιμάς με το ρύζι και να δέσει η σάλτσα για περίπου 25-30 λεπτά.
5. Σερβίρουμε ζεστά.
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδώ
ΠΗΓΗ: Giorgos Tsoulis
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τατιάνα Μπλάτνικ: Το διαζύγιο, οι ανατροπές και η νέα ζωή στην Ελλάδα με τον Κέβιν Λαβ
- Masters of Interior: Μοναδικά αντικείμενα design από τη Μαρίνα Βερνίκου και την Creaid για καλό σκοπό
- Ο ανασχηματισμός, οι μύθοι του και η πολιτική βούληση
- Προσέγγισε τα 7,3 εκατ. επιβάτες η Attica Group καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων ετών – Παραμένει η μεγαλύτερη εταιρεία επιβατών στον κόσμο
