ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το “Haven Estate” είναι μία εντυπωσιακή κατοικία, με άνετους εσωτερικούς χώρους και καταπληκτικούς κήπους στην καρδιά των Βορείων Προαστίων της Αθήνας. Η συγκεκριμένη ιδιοκτησία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα ακινήτων www.sothebysrealty.com και διατίθεται προς πώληση.
Το “Haven Estate” αποτελείται έχει τρεις ορόφους. Το ισόγειο διαθέτει δύο όμορφα διαμορφωμένους χώρους καθιστικού, ιδανικούς για οικογενειακές στιγμές, φιλικές συγκεντρώσεις και όμορφες βραδιές δίπλα στην πισίνα, αίθουσα τηλεόρασης ή γραφείου, μεγάλη τραπεζαρία και κουζίνα σε γκρι και κίτρινο αποχρώσεις, με εντοιχισμένες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, γεμάτη ανέσεις.
Προχωρώντας, συναντάμε μια εντυπωσιακή δρύινη σκάλα που οδηγεί στον επόμενο όροφο του σπιτιού, οι χώροι του οποίου είναι ιδανικοί αν θέλετε να αναδείξετε τα έργα τέχνης της συλλογής σας.
Ο τελευταίος όροφος διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία είναι master bedroom με δικό του μπάνιο και δωμάτιο γκαρνταρόμπα. Από τον τελευταίο όροφο, η θέα είναι εκπληκτική, αφού βλέπει προς τους πανέμορφους καταπράσινους κήπους του σπιτιού και τη μεγάλη φιλόξενη πισίνα.
Η κατοικία διαθέτει, επίσης, ανεξάρτητο ξενώνα, με μεγάλο καθιστικό και υπνοδωμάτιο. Στο ίδιο επίπεδο, υπάρχει ιδιωτικό γυμναστήριο, δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στον κήπο, καθώς και χώροι για το προσωπικό, όπως και αποθηκευτικοί χώροι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η πιο αυστηρή, γεωμετρική και «πειθαρχημένη» κατοικία της Λάρισας (13 pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην κελί «μεταμορφώθηκε» σε πανέμορφη εξοχική κατοικία στην Άνδρο! (14 pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μία από τις ωραιότερες ιστορικές κατοικίες της Ελλάδας γίνεται ξενώνας για 3 μήνες (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima Bank για AKTOR: Με όπλο τα έργα και τις εξαγορές, στοχεύει κορυφή και μερίσματα
- Κυρανάκης: Τι είναι το σουηδικό πρότυπο που εξετάζουν στο υπουργείο Μεταφορών για τους οδηγούς ταξί
- Τζένη Μπαλατσινού: The lady is back in business
- Σταύρος Παπασταύρου στο mononews: Ετσι θα επιδοτήσουμε τις επιχειρήσεις – Πάω στο Χιούστον για το deal με την Chevron
