Σπιτική λεμονάδα και μάλιστα… ροζ. Εύκολο, απολαυστικό, δροσερό ποτό είναι ο,τι καλύτερο για κάθε ώρα της ημέρας. Ελάτε να τη φτιάξουμε!

Τι χρειάζεστε :

  • 1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
  • 2 1/2 φλιτζάνια φρέσκο ​​χυμό λεμονιού και  4 λεμόνια  κομμένα σε λεπτές φέτες, για το γαρνίρισμα
  • 1 1/2 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη εξαίρετη
  • 2 φλιτζάνια χυμό cranberry

Πώς το κάνετε:

  1. Βράζεστε την κρυσταλλική ζάχαρη σε 1 φλιτζάνι νερό. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  2. Βάζουμε στο ψυγείο το σιρόπι για περίπου μία ώρα.
  3. Το βγάζουμε από το ψυγείο και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, την άχνη ζάχαρη, το χυμό cranberry και 1 1/2 λίτρο νερό. Ανακατεύουμε και πάλι πολύ καλά και το βάζουμε στο ψυγείο.
  4. Η λεμονάδα μας είναι έτομη και τη σερβίρουμε προσθέτοντας παγάκια και φέτες λεμονιού.

Πηγή: womannow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μια ιταλική εκδοχή της ομελέτας: Νόστιμη frittata με σπανάκι, σκόρδο και παρμεζάνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να φτιάξετε τις πιο γευστικές γαρίδες με ρύζι μπασμάτι!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένα πολύ γρήγορο γεύμα: Υπέροχα κολοκυθάκια με παρμεζάνα στο φούρνο