Τι πιο δροσερό για τους καλοκαιρινούς μήνες από μια σπίτι φραουλάδα με μπόλικο πάγο. Μπορείτε να την διατηρήσετε στο ψυγείο για 1 βδομάδα και να την απολαμβάνετε μόνοι σας ή με παρέα.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Βάζουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε το νερό με το μέλι και φέρνουμε σχεδόν σε βρασμό ανακατεύοντας συνεχώς με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
  • Αφήνουμε να κρυώσει σε ένα μπολ για 30 λεπτά έως 1 ώρα.
  • Βάζουμε τις φράουλες με το χυμό λεμονιού στο μπλέντερ και τα χτυπάμε.
  • Προσθέτουμε σιγά σιγά το σιρόπι μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή εδώ

ΠΗΓΗ: AKIS PETRETZIKIS