Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Architecture & Design

Διακόσμηση: Αυτές τις 4 τάσεις πρέπει να αποχαιρετήσουμε το 2018

Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στις τάσεις που κυριάρχησαν στη διακόσμηση το 2017 και να υιοθετήσουμε αυτές που μας φέρνει το 2018. Παρακάτω, ακολουθούν τα 4 trends, που έκαναν πάταγο την περασμένη χρονιά, όμως, σήμερα θεωρούνται παλιομοδίτικα.

Το 2017, όλοι οι διακοσμητές μας προέτρεπαν να διακοσμήσουμε τους χώρους του σπιτιού μας (μπάνιο, υπνοδωμάτια, σαλόνι) με φυτά εσωτερικού χώρου. Φέτος, το στυλ «Ζούγκλα» είναι εκτός μόδας.

Το καλοκαίρι της χρονιάς που μας πέρασε, σε πολλούς δημοφιλείς λογαριασμούς του instagram είδαμε ταπετσαρίες με σχέδια φυτών, δέντρων – κυρίως φοίνικες – λουλουδιών, μια τάση που ήρθε και έφυγε μέσα σε λίγους μήνες.

Μεταλλικές, ξύλινες, με φωτάκια ή χωρίς, οι επιγραφές αποτέλεσαν τεράστιο trend του 2017. Ωστόσο, για φέτος τουλάχιστον, ας τις ξεκρεμάσουμε από τους τοίχους μας.

Οι παστέλ αποχρώσεις σε ρούχα, έπιπλα και τοίχους ήταν το απόλυτο must της περσινής χρονιάς. Φέτος, βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βελούδο: Ο πρωταγωνιστής του χειμώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δέκα τάσεις στη διακόσμηση που αναμένεται να κυριαρχήσουν το 2018

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς να εντάξετε το χρυσό στη διακόσμηση του καθιστικού σας