ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υλικά:
4 πατάτες
χυμός 2 πορτοκαλιών
3 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
αλάτι κ πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζω και κόβω τις πατάτες.
Τις τοποθετώ σε ένα πυρέξ και αλατοπιπερώνω.
Στο μούλτι βάζω όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπώ να αναμειχθούν καλά.
Περιχύνω τις πατάτες, προσθέτω ένα επιπλέον κλωνάρι δεντρολίβανου και ψήνω στους 200C για περίπου 1ώρα.
Αν πιει τα υγρά του, προσθέστε χυμό κι όχι νερό!
Καλή όρεξη!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πατάτες… αλλιώς: Μια διαφορετική συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνταγή για τις πιο μαλακές και υπέροχες πατάτες φούρνου που λιώνουν στο στόμα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανεύκολη και λαχταριστή πατατοσαλάτα με παντζάρια και τόνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε αχαρτογράφητα νερά οι εταιρείες τεχνολογίας – Ποιοι λένε «Πρώτα η Ευρώπη»
- Χρηματιστήριο: Tι μπορεί να επαναφέρει ακόμα και σήμερα την αγορά, ποια χαρτιά πλήρωσαν την «μήνιν» των πωλητών
- Τα guts των Σαράντη και Φέσσα, γιατί είναι έξαλλοι στο ΜΜ με την Απαλαγάκη, η δωρεά του Πατέρα και οι νέες περιπέτειες των Coustas στις Σπέτσες
- Εύθραυστες ισορροπίες στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας: Οι σύμμαχοι, ο ρόλος του Τραμπ και η αστάθεια στις αγορές