• Architecture & Design

    «Paper Flower Stories» στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη

    Η Ραλλού Γιαννά παρουσιάζει την πρώτη ατομική της έκθεση “Paper Flower Stories”, με 70 από τα έργα της στον χώρο περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη

    Η Ραλλού Γιαννά παρουσιάζει την πρώτη ατομική της έκθεση “Paper Flower Stories”, με 70 από τα έργα της στον χώρο περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη


    Η Ραλλού Γιαννά παρουσιάζει την πρώτη ατομική της έκθεση “Paper Flower Stories”, με 70 από τα έργα της στον χώρο περιοδικών εκθέσεων του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη.

    Στις 8 Οκτωβρίου, θα παρουσιάσει τις μοναδικές της συνθέσεις, αποκαλύπτοντας το πάθος της για την τέχνη των λουλουδιών από χαρτί.

    Η Ραλλού Γιαννά, μεγαλωμένη σε μια οικογένεια όπου η καλαισθησία και η τέχνη ήταν τρόπος ζωής, βρήκε την έκφρασή της μέσα από την τέχνη των paper flowers.

    Η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να γνωρίσει από κοντά τις εξαιρετικά λεπτομερείς και ρεαλιστικές συνθέσεις της.

    Τα λουλούδια της, που μοιάζουν να έχουν βγει κατευθείαν από τη φύση, αποτυπώνουν την αφοσίωση και την αγάπη της για την τέχνη, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και φινέτσας.

    Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη μαγεία του paper flower art και να ανακαλύψουν πώς ένα απλό υλικό όπως το χαρτί, μπορεί να μετατραπεί σε έργα τέχνης υψηλής αισθητικής.

     

    Info:

    Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη,

    Καλλισπέρη  & Καρυατίδων, Αθήνα 11742

    www.rallouyanna.com

    Εγκαίνια Έκθεσης: 9 Οκτωβρίου

    Διάρκεια Έκθεσης: 8 – 14 Οκτωβρίου 2024

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    Ένα διαμέρισμα γεμάτο αγάπη

    Ένα διαφορετικό Ταξίδι στην Τήνο

    Xephota: μια οικία που μοιάζει με γλυπτό αναδύεται στους Παξούς



    ΣΧΟΛΙΑ