• Architecture & Design

    Ο Pharrell Williams, τα μαργαριτάρια και οι Τιτάνες


    Τα μαργαριτάρια συναντούν το κύρος στην τελευταία κυκλοφορία της Tiffany & Co.

    Η Tiffany & Co. αποκάλυψε τα πιο πρόσφατα σχέδια από τη συλλογή Tiffany Titan με την υπογραφή του Pharrell Williams (μεταξύ άλλων και δημιουργικός διευθυντής ανδρικών ενδυμάτων της Louis Vuitton) – με πρωταγωνιστές, μαργαριτάρια του γλυκού νερού.

    Η σειρά περιλαμβάνει κολιέ και βραχιόλια με υπερμεγέθη μαργαριτάρια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια σε κίτρινο χρυσό με στοιχεία σε σχήμα δόρατος, διαμάντια pavé και μοτίβα με πέρλες – με τα σχέδια να οφείλονται σε μια έμπνευση από τον Ποσειδώνα και την περίφημη τρίαινά του.

    Ο ίδιος ο καλλιτέχνης και σχεδιαστής σχολιάζει: «Η έμπνευση της συλλογής προέρχεται από τη συγγένειά μου με το νερό και το όνομα της συλλογής, “Titan” – αντλεί επιρροή από τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη της θάλασσας, και Βασιλιά της Ατλαντίδας. “Ατλαντίδα” είναι επίσης το όνομα της κοινότητας, όπου μεγάλωσα στη Βιρτζίνια.

    Στην Ιαπωνία, πίστευαν ότι τα μαργαριτάρια δημιουργήθηκαν από τα δάκρυα των μυθικών πλασμάτων του νερού. Έτσι ένιωσα έλξη προς αυτά, ως μέσο έκφρασης αυτής της σύνδεσης με το νερό».

    Η συλλογή Tiffany Titan από τον Pharrell Williams είναι πλέον διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα και σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Jonathan Baldock παίζει κρυφτό στο flagship store της Hermès στο Λονδίνο

    Η υποδειγματική αποκατάσταση του σπιτιού της σχεδιάστριας Melina Blaxland-Horne στην Πάτμο

    Temple of Wings: Η ιστορική κατοικία των Getty πωλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ



    ΣΧΟΛΙΑ