Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Architecture & Design

Η Μήλος εμπνέει τον Jean-Marie Massaud

Η Μήλος εμπνέει τον Jean-Marie Massaud

Ο Γάλλος σχεδιαστής Jean-Marie Massaud δημιούργησε τη συλλογή επίπλων εξωτερικού χώρου Milos για τη Vondom, διοχετεύοντας την ενέργεια και τις καμπύλες της Μεσογείου στα άχρονα σχέδια του.

Η συλλογή περιλαμβάνει καναπέδες, πολυθρόνες, ξαπλώστρες και τραπεζάκια καφέ και βοηθητικά, όλα από απαλά, οργανικά σχήματα.

«Για αυτή τη νέα συνεργασία με τη Vondom, ήθελα να ανακαλέσω την αρχική ταυτότητα της εταιρείας που γεννήθηκε κάπου ανάμεσα στη θάλασσα και τα βουνά της Βαλένθια», είπε ο Massaud.

 

 

«Τα διαφορετικά κομμάτια είναι σαν μια συλλογή από βράχους που διαμορφώνεται απαλά από ανέμους και κύματα που δημιουργούν ένα τυπικό μεσογειακό τοπίο. Η πρόθεσή μου ήταν να φέρω στη Vondom έναν μη καρτεσιανό σχεδιασμό που μπορείτε να συνδυάσετε οργανικά, ως ζωή σε έναν ύφαλο», εξηγεί ο σχεδιαστής.

 

 

Τα οργανικά σχήματα και τα χρώματα των καθισμάτων έχουν σχεδιαστεί για να δένουν αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και ο Massaud τα οραματίζεται να βρίσκονται σε μια βεράντα ή έναν κήπο.

 

 

Ο σχεδιαστής Jean-Marie Massaud

//

www.vondom.com/

www.massaud.com/

Δείτε επίσης:

Έκρηξη χρωμάτων: Loft 16 στην Καλαμάτα

Η Τήνος του 1910 κλείνει το μάτι

Τι να δω στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης – Γράφει η αρχαιολόγος δρ Αναστασία Γκαδόλου