• Architecture & Design

    Η Diptyque λατρεύει το μεσογειακό καλοκαίρι


    Μια νέα σειρά αρωμάτων interior έρχεται καρφί από το Saint-Germain στα δικά μας νερά για την «ηδονιστική» καλοκαιρινή συλλογή της.

    Από το 1961 έως σήμερα, η εταιρία που δημιούργησαν στο Saint-Germain τρία ελεύθερα πνεύματα, οι Desmond Knox-Leet, Christiane Montadre-Gautrot και Yves Coueslant παραμένει μια γιορτή των αισθήσεων.

    Η Diptyque ορίζει το καλοκαίρι του 2024 ως «ηδονιστικό» και μέσα από μια νέα σειρά από αρώματα και κεριά αλλά και την ειδική σειρά διακόσμησης «Wanderlust», η Diptyque έχει καταφέρει να παραδώσει μια αυθεντική οσφρητική ωδή στο ονειρικό Μεσογειακό καλοκαίρι.

    Για τη συλλογή Καλοκαίρι 2024, η θρυλική εταιρία επιστράτευσε τον Γάλλο καλλιτέχνη Alexandre Benjamin Navet για να ζωντανέψει τη σειρά με τα ζωηρά σκίτσα του.

    Η συλλογή αναδεικνύει το άρωμα Ilio –ένα αφιέρωμα στην τοπική χλωρίδα και πανίδα της Μεσογείου– που έρχεται με τη μορφή eau de toilette, face/body mist και hair mist. Το πολυπόθητο κερί Citronelle εμφανίζεται επίσης σε κλασικές εκδόσεις, συνοδευόμενο από τα κεριά Cyprès (Κυπαρίσσι) και Figuier (Fig Tree) – το περίβλημα του καθενός εξ αυτών στολισμένο με έργα του Navet.

    Όσον αφορά την άλλη πτυχή της συλλογής, η Diptyque παρουσιάζει επίσης μια σειρά διακοσμητικών αντικειμένων σπιτιού επηρεασμένα βαθιά από τη μεσογειακή αισθητική.

    Σε αποχρώσεις του μπλε και εμπνευσμένη από την «ποίηση των λουλουδιών, την αισθητική μεσογειακή παλέτα και τα ταξίδια σε όλες τις μορφές της», η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από βάζα – μεταξύ αυτών και αυτό σε συνεργασία με την Coco Brun.

    Διαβάστε επίσης:

    Από τα μαρμαράδικα της Τήνου στο σύγχρονο ντιζάιν – Μια πρόταση συμπόρευσης

    Mountain Church of Julong: Ίσως η κομψότερη αρχιτεκτονικά εκκλησία στον κόσμο

    Η Louis Vuitton σερβίρει στο Saint-Tropez



    ΣΧΟΛΙΑ