Το Avant Mar επαναπροσδιορίζει την κυκλαδίτικη φιλοξενία στην Πάρο, ενώ o Nobu Matsuhisa συστήνει το νέο του εστιατόριο εντός του.

Το Avant Mar, το νέο ξενοδοχείο της Grivalia Hospitality στην Πάρο, ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2023 και υποδέχεται το Matsuhisa. Με τη σφραγίδα του πολυβραβευμένου σεφ Nobu και σε συνδυασμό με τη φιλοξενία του high-end ξενοδοχείου, το Matsuhisa επαναπροσδιορίζει την εμπειρία fine dining στην Πάρο αναβαθμίζοντας τον γαστρονομικό χάρτη του νησιού.

Με όνομα που πηγάζει από τo ρεύμα του μετα-μοντερνισμού «Avant Garde» αλλά και την εξαιρετική τοποθεσία του πάνω στη θάλασσα, το Avant Mar βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη Νάουσα. Χτισμένο σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων, το ξενοδοχείο διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool, καθώς και η «The Avant Mar Premium Sea View Suite» που διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους.

Η θαλασσινή αύρα και η αίσθηση του κυκλαδίτικου καλοκαιριού αποτυπώνονται σε κάθε έκφανση του ξενοδοχείου, με την αρχή να αποτελεί το λογότυπό του που είναι εμπνευσμένο από το αλμυρίκι – χαρακτηριστικό δέντρο των παραλιών των Κυκλάδων και της Μεσογείου. Από εκεί αντλείται και η χρωματική παλέτα του Avant Mar που αγκαλιάζει την άμμο αλλά και τις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου.

Στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας συμπεριλαμβάνονται μία μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακό χαρακτήρα, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης νου και σώματος. Την εμπειρία διαμονής συμπληρώνει η αμμώδης και με γαλαζοπράσινα νερά παραλία Πιπέρι που εκτείνεται μπροστά από το ξενοδοχείο. Το ήσυχο περιβάλλον του Avant Mar μέσα από την κομψή ατμόσφαιρά του υπόσχεται να χαρίσει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Η γαστρονομία πρωταγωνιστεί στο Avant Mar που υποδέχεται τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa για πρώτη φορά στην Πάρο. Το διεθνές brand «Matsuhisa» αναλαμβάνει το fine dining εστιατόριο του ξενοδοχείου και υπόσχεται μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία με Nobu-Style κουζίνα που περιλαμβάνει γεύσεις από την Ιαπωνία με επιρροές από το Περού. Με τη μαγευτική θέα να απλώνεται στο Αιγαίο και με ατμόσφαιρα που ισορροπεί στην απέριττη πολυτέλεια και την απλότητα, το Matsuhisa εγγυάται ένα γαστρονομικό ταξίδι στα άδυτα της Nobu φιλοσοφίας που ξεπερνά τις σύγχρονες υψηλές απαιτήσεις.

Η ελληνική κουζίνα κατέχει επίσης σημαντική θέση με τον βραβευμένο Executive Chef, Δημήτρη Κατσάνο να επιμελείται συνολικά το γαστρονομικό concept του Avant Mar. Δίπλα στο κύμα και με θέα το Αιγαίο, το all-day restaurant υπηρετεί τη γαστρονομική τάση του bistronomy. Κλασικά πιάτα μεταμορφώνονται μέσα από τη σύγχρονη ματιά και τη δημιουργικότητα του Δημήτρη Κατσάνου που τιμά τα ντόπια υλικά και τους τοπικούς παραγωγούς προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όσους επιθυμούν να  μυηθούν στις ελληνικές και κυκλαδίτικες γεύσεις.

«Το Avant Mar δεν αποτελεί ένα ακόμα πολυτελές ξενοδοχείο σε ένα ελληνικό, κυκλαδίτικο νησί, αλλά μια μονάδα που δημιουργήθηκε με στόχο να απαντήσει όλα τα ζητούμενα των ταξιδιωτών που αναζητούν την πεμπτουσία της πολυτέλειας: την tailor made εξυπηρέτηση. Και όλα αυτά σε έναν προορισμό που συνδυάζει μοναδικά τον αυθεντικό χαρακτήρα των Κυκλάδων με τον κοσμοπολιτισμό», δήλωσε σχετικά η Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar.

Αυτό το καλοκαίρι ο παλμός της Πάρου χτυπάει στο Avant Mar και η αντίστροφη μέτρηση για μία πολυαισθητηριακή εμπειρία ξεκινά.

//

www.avantmar.com