• Youth Empowered

    Business

    Youth Empowered: Νέο πρόγραμμα δωρεάν online σεμιναρίων για να κατακτήσεις το επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύεσαι

    • NewsRoom

    Έναν νέο κύκλο online σεμιναρίων ανακοίνωσε πρόσφατα το Youth Empowered, που αποτελεί μέρος της κοινωνικής πλατφόρμας “Empowered” που υλοποιεί από το 2017 η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, με στόχο να προσφέρει σε νέες και νέους τα απαραίτητα εφόδια για να κάνουν με επιτυχία το επόμενο επαγγελματικό βήμα τους.

    Στόχος του Empowered είναι η ενδυνάμωση της νέας γενιάς, εστιάζοντας σε δύο βασικούς πυλώνες: α) στην ενδυνάμωση/ενίσχυση της νέας γενιάς μέσω του Youth Empowered και β) στη στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου καφεστίασης μέσω του HoReCa Empowered.

    Με στρατηγικό συνεργάτη τη Socialinnov, ο νέος κύκλος online σεμιναρίων που ξεκίνησε στις 27 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου 2024, είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει σε νέες και νέους γνώσεις και δεξιότητες πάνω στα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που απαιτούνται για να κατακτήσουν το επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύονται.

    Στόχος των δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων είναι να εξοικειώσουν τους συμμετέχοντες με σύγχρονες πρακτικές και να τους προσφέρουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να εξελίξουν τις δεξιότητές τους, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας.

    Τι περιλαμβάνει ο νέος εκπαιδευτικός κύκλος Youth Empowered

    Στο πλαίσιο του νέου εκπαιδευτικού κύκλου Youth Empowered, οι συμμετέχοντες θα λάβουν γνώσεις στις εξής 6 θεματικές:

    • Εισαγωγή στις βασικές αρχές των Agile μεθοδολογιών
    • Σχεδιασμός εντυπωσιακών επαγγελματικών παρουσιάσεων με χρήση του Canva
    • Αύξηση της αποδοτικότητας στην εργασία με χρήση του Copilot Microsoft 365
    • Εξερεύνηση της περιπέτειας προγραμματισμού στο σύμπαν του Minecraft
    • Ανάδειξη της δύναμης της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης
    • Ενίσχυση της ικανότητας αφήγησης ιστοριών στα Social Media για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της επικοινωνίας

    Στον νέο κύκλο εντάσσονται, επίσης, ειδικά σχεδιασμένες θεματικές από την Coca- Cola Τρία Έψιλον που αφορούν στη σωστή προετοιμασία ενός βιογραφικού, καθώς και σε τεχνικές και πρακτικές συμβουλές για επιτυχημένες συνεντεύξεις εύρεσης εργασίας.

    Εισηγητές, σε αυτές τις θεματικές, θα είναι στελέχη της εταιρείας, τα οποία διαθέτουν πολύτιμες γνώσεις, καθώς και μακρά εμπειρία στην αγορά εργασίας, ώστε να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες για να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

    Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης μόλις ολοκληρώσουν το σεμινάριο, το οποίο μπορούν να το αξιοποιήσουν για το βιογραφικό τους.

    Επιπλέον στοιχεία:

    Οι ενδιαφερόμενοι για τα σεμινάρια του Youth Empowered μπορούν να κρατήσουν δωρεάν τη θέση τους στο link, δηλώνοντας σε ποιο από τα σεμινάρια επιθυμούν να συμμετάσχουν.

    Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης.