ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτηση τους επέβαλλαν δύο ανεξάρτητα μέλη της επιτροπής ελέγχου, μη μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (τρίτοι), ο κος Ιωάννης Πλούμπης και η κα Ελένη Ζενάκου όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Yalco.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Διοίκηση της εταιρείας YALCO ανακοίνωσε ότι, την 15/05/2024 τα ανεξάρτητα μέλη της επιτροπής ελέγχου, μη μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (τρίτοι), ο κος Ιωάννης Πλούμπης και η κα Ελένη Ζενάκου, ενημέρωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο ότι παραιτούνται από μέλη της Επιτροπής Ελέγχου για προσωπικούς λόγους.
Η Διοίκηση της εταιρείας, ευχαριστεί τα παραιτηθέντα μέλη για την 3ετή συνεργασία τους.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του άρθρου 44 του Ν.4449/2017 και εδαφίου στ’, το Διοικητικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στον ορισμό τρίτων προσώπων -μη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου- ως προσωρινούς αντικαταστάτες των παραιτηθέντων μελών, μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία και θα λάβει σχετικές αποφάσεις.
Με νεότερη ανακοίνωση η Εταιρεία θα γνωστοποιήσει την πλήρωση των θέσεων μελών της Επιτροπής Ελέγχου.
Διαβάστε επίσης
ΕΟΤ – SKY express: «Απογείωσαν» την τουριστική προβολή της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές αγορές
Υψηλό ενδιαφέρον για «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» και «Φωτοβολταϊκά στο Χωράφι»
Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος απαντά στην Ιουλία Τσέτη: «Οχι στη διάσπαση σε παλαιά και νέα τζάκια»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Αρκεσίνης Αμοργού
- Κορίτσια από «χρυσάφι» κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου – Έγραψε ιστορία η Εθνική Πόλο Γυναικών
- Νέα Διώρυγα Κωνσταντινούπολης: Άλλο ένα φαραωνικό έργο του Ερντογάν θα αλλάξει την ναυσιπλοΐα των δεξαμενοπλοίων
- Φωτιά σε σπίτι στο Άργος – Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός
