Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Warner Bros. Discovery: Αυξάνει τη βασική συνδρομή στην υπηρεσία ΜΑΧ λίγο πριν την επιστροφή του «House of the Dragon»

Σκηνή από το House of the Dragon

Η Warner Bros. Discovery Inc. αύξησε στις ΗΠΑ την τιμή της βασικής συνδρομής χωρίς διαφημίσεις στην υπηρεσία streaming MΑΧ κατά 1 δολάριο, στα 16,99 δολάρια τον μήνα, λίγο πριν από την κυκλοφορία των πολυαναμενόμενων νέων εκπομπών.

Η premium συνδρομή αυξήθηκε επίσης κατά 1 δολάριο, στα 20,99 δολάρια το μήνα, ενώ και οι ετήσιες τιμές συνδρομής αυξήθηκαν επίσης, δήλωσε η εταιρεία την Τρίτη. Το premium πρόγραμμα επιτρέπει την πρόσβαση σε τέσσερις ροές ταυτόχρονα και διαθέτει βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Το πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις παραμένει το ίδιο στα 9,99 $ μηνιαίως.

Οι τιμές ισχύουν άμεσα για νέους συνδρομητές. Οι υφιστάμενοι πελάτες θα δουν τις αλλαγές να αντικατοπτρίζονται στους λογαριασμούς μετά τις 4 Ιουλίου, ανέφερε η εταιρεία.

Το «House of the Dragon», ένα πρίκουελ της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν στις 16 Ιουνίου. Παράλληλα, έρχεται και το «The Penguin», μια σειρά για τον ομώνυμο αντίπαλο του Batman.

Οι εταιρείες πολυμέσων έχουν αυξήσει τις χρεώσεις για τις υπηρεσίες ροής τους για να ενισχύσουν την κερδοφορία, μετατοπίζοντας μετά από χρόνια την εστίαση τους από την ανάπτυξη του αριθμού συνδρομητών. Προωθούν επίσης σχέδια που περιλαμβάνουν πλέον και τις διαφημίσεις, ως τρόπο δημιουργίας περισσότερων εσόδων.

Το Bloomberg News ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι η Warner Bros σχεδίαζε να αυξήσει τις τιμές για το MΑΧ, καθώς και πρόσθετες περικοπές κόστους, για να επιτύχει τους στόχους κερδοφορίας τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Ξενοκώστας (ONEX): Συμφωνία 280 εκατ. ευρώ για δύο γραμμές παραγωγής για ρυμουλκά σε Ελευσίνα και Σύρο

Noval Property: Πώς μοιράστηκαν οι 17,3 εκατ. μετοχές της – Από 5/6 στο ταμπλό

Ευρωαγορές: Βουτιά 1% για τον DAX – Ισχυρές πιέσεις για τις πετρελαϊκές μετοχές