Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Βραβεύσεις για το περιβάλλον στην έκθεση Attica Green

Βραβευση των καθηγητων Ε.Μ.Π. Μαρια Λοιζιδου, Κωνσταντινος Αραβωσης

Η Attica Green η έκθεση που οργανώθηκε στο TaeKwoDo με συμμετοχή πολλών Αθηναϊκών Δήμων, είχε εξαιρετικά ενδιαφέροντα περίπτερα σχετικά με την ανακύκλωση, την κυκλική οικονομία και το περιβάλλον εν γένει.

Στα πλαίσια της έκθεσης διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων μια εκδήλωση με θέμα οι Επιχειρήσεις και ο Ρόλος τους στην Κυκλική Οικονομία και οι Προτάσεις του Forum Κυκλικών Πόλεων.

Στο πάνελ συμμετείχαν και μίλησαν ο Γ.Γ. ΣΑΠ ΥΠΕΝ κ. Μανωλης Γραφάκος, ο Δήμαρχος 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλος, η κα. Λ. Μπέλση, Πρόεδρος ΣΕΠΑΝ, Α. Τόγια, Δ/σα Σύμβουλος ΕΟΑΝ, Ι. Ραζης, Γ. Δ. ΕΕΑΑ, Κ. Ψωμόπουλος, Καθηγητης ΠΑΔΑ

Μετά το τέλος των ομιλιών και τα συμπεράσματα, δόθηκαν τιμητικά βραβεία σε πρόσωπα με κοινωνική προσφορα στα θέματα περιβάλλοντος.

Μεταξύ αυτών που βραβεύθηκαν ο κ. Μ. Γραφάκος, ο Δήμαρχος 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλος, ο καθηγητής ΕΜΠ κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, η καθηγήτρια ΕΜΠ κα. Μαρία Λοιζίδου, η καθηγήτρια Χαροκοπειου κα. Κάτια Λαζαρίδη, κ.α.

 

Γρηγόρης Κωνσταντέλος