ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Aύξηση 18% στις πωλήσεις αυτοκινήτων ανακοίνωσε η Volvo για τον Αύγουστο σε σύγκριση με πέρυσι, με ώθηση από την ευρωπαϊκή και αμερικανική ζήτηση, σύμφωνα με το Reuters.
Συγκεκριμένα, η αυτοκινητοβιομηχανία πούλησε 51.636 αυτοκίνητα τον Αύγουστο, εκ των οποίων το 33% ήταν πλήρως ηλεκτρικά ή υβριδικά.
Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 46% σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι σε 16.051 αυτοκίνητα, ενώ οι πωλήσεις στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 31% σε 10.644 αυτοκίνητα, ανέφερε η Volvo σε ανακοίνωσή της.
Παράλληλα, οι πωλήσεις της εταιρείας στην Κίνα μειώθηκαν κατά 8% σε ετήσια βάση στα 15.760 αυτοκίνητα.
Διαβάστε επίσης:
Intrakat: Νέος επικεφαλής στρατηγικής και επενδυτικών σχέσεων ο Λουκάς Καραλής
Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Ο Henrik Fredvig νέος Managing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας
Μπλε Κέδρος: Από 19/9 η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου 0,10 ευρώ/μετοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα άκρα Τραμπ – Χάρβαρντ: Στη δικαιοσύνη το Πανεπιστήμιο κατά της κυβέρνησης για τις κρατικές επιδοτήσεις
- Άρης Μουγκοπέτρος: Έχασε δύο δάχτυλα από κροτίδα που εξερράγη στο χέρι του ο δεξιοτέχνης του κλαρίνο
- Σε λαϊκό προσκύνημα από την Τετάρτη η σορός του πάπα Φραγκίσκου – Το Σάββατο πιθανότατα η κηδεία του
- ΗΠΑ: Δασμοί ως και 3.521% σε φωτοβολταϊκά πλαίσια που παράγονται στη νοτιοανατολική Ασία
