Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Vodafone Ελλάδος: Μικρή αύξηση στα έσοδα το α’ τρίμηνο

Χάρης Μπρουμίδης, πρόεδρος και CEO της Vodafone Ελλάδος

Χάρης Μπρουμίδης, Πρόεδρος και CEO της Vodafone Ελλάδος

Μικρή αύξηση έδειξαν τα αποτελέσματα α τριμήνου της Vodafone Ελλάδας, κάτι που φαίνεται να οφείλεται στην ενισχυμένη ζήτηση για υπηρεσίες από εταιρικούς πελάτες.

Συγκεκριμένα,  τα έσοδα από υπηρεσίες για το τρίμηνο Απριλίου – Ιουνίου 2024 στην ελληνική θυγατρική αυξήθηκαν κατά 2,8% σε ετήσια βάση και διαμορφώθηκαν στα 219 εκατ. ευρώ από 213 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της προηγούμενης χρονιάς. Σημειώνεται ότι στο α’ και στο γ’ τρίμηνο του οικονομικού έτους της ο όμιλος Vodafone δεν δημοσιοποιεί τα πλήρη οικονομικά αποτελέσματα πολλών εκ των θυγατρικών του, συμπεριλαμβανομένης και αυτής στην Ελλάδα.

Οι συνδέσεις κινητής αυξήθηκαν κατά 30.000 σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και έφθασαν συνολικά τον στα 4,339 εκατομμύρια. Η αύξηση αυτή προήλθε κυρίως από τις νέες συνδέσεις συμβολαίου που έφθασαν στις 48 χιλιάδες, ενώ από την άλλη πλευρά μειώθηκαν κατά 18 χιλιάδες οι συνδέσεις καρτοκινητής.

Ωστόσο οι ευρυζωνικές συνδέσεις μειώθηκαν κατά 3.000 στο τρίμηνο και διαμορφώθηκαν στις 931 χιλιάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Vodafone Ελλάδος για τρία συνεχόμενα τρίμηνα έχει απώλειες 3.000 ευρυζωνικών συνδέσεων ανά τρίμηνο.

Διαβάστε επίσης:

Vodafone: Πουλά επιπλέον μερίδιο της Vantage Towers ύψους 1,3 δισ. ευρώ

Μπάμπης Βωβός: Η ζωή του «βασιλιά» του real estate, ο τάφος στο Μαρούσι, το «κάτσε Άρη, εγώ μιλάω», η κατάρρευση και ο αθόρυβος θάνατος

Blackstone: Ο βραχίονας ακινήτων συρρίκνωσε τα κέρδη τριμήνου – Η πρόβλεψη του Jon Gray