Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Viva.com: Σήμερα απορρίφθηκε το αίτημα για τη διαταγή προσωρινών μέτρων, δεν εξετάστηκε η ουσία

Χάρης Καρώνης, Ιδρυτής της Viva Wallet

Χάρης Καρώνης, Ιδρυτής της Viva Wallet

«Σήμερα απορρίφθηκε το αίτημα για τη διαταγή προσωρινών μέτρων στα δύο μέρη. Σε καμία περίπτωση στο πλαίσιο της προσωρινής διαταγής δεν εξετάζεται η ουσία της υπόθεσης», αναφέρει σε δήλωσή της η Viva.com σχετικά με τη δικαστική εξέλιξη της διαμάχης με τις SoftOne-Entersoft.

«Η Viva.com έχει προσφύγει με ασφαλιστικά μέτρα κατά του σχήματος SoftOne-Entersoft που καταχρηστικά επιβάλλει επιλεκτικές χρεώσεις με σκοπό τη χειραγώγηση της αγοράς σε βάρος των εμπόρων. H συζήτηση και η έκδοση απόφασης επί των ασφαλιστικών μέτρων της Viva.com θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων μηνών», αναφέρει η Viva.

«Παράλληλα, η Viva.com θα εντατικοποιήσει τις νομικές ενέργειές της κατά του σχήματος SoftOne-Entersoft και των συνεργατών τους, δηλώνοντας ότι δεν θα επιτρέψει την αθέμιτη απόσπαση της πελατείας της», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Την ίδια ώρα, ο Χάρης Καρώνης με ανάρτησή του στο Linkedin αναφέρει «Ο αγώνας δεν ξεκίνησε ακόμα… υπομονή.»

Διαβάστε επίσης

Διαμάχη Viva – SoftOne – Entersoft: Δικαστικό μπλόκο στον Καρώνη