Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Victoria’s Secret: Οι «άγγελοι» επέστρεψαν – Το θρυλικό show πιο εκρηκτικό και σέξι από ποτέ!

Η Gigi Hadid άνοιξε το θρυλικό σόου

Το σόου μόδας της Victoria’s Secret επέστρεψε στην πασαρέλα για την επίδειξη εσωρούχων της εταιρείας, μετά από έξι χρόνια παύσης του άλλοτε διάσημου event.

Το σόου πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, με την επιστροφή μερικών βετεράνων του brand και της πασαρέλας γενικότερα.

Ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία διοργάνωσε ένα πλήρες σόου μόδας από τότε που οι επικεφαλής της Victoria’s Secret ανακοίνωσαν την ακύρωσή του το 2019.

Εκείνη την εποχή, η βιομηχανία της μόδας αντιμετώπιζε έντονη κριτική εξαιτίας των κινημάτων για την θετική στάση απέναντι στο σώμα, τα δικαιώματα των τρανς ατόμων και το κίνημα #MeToo, τα οποία έβλεπαν τη μόδα ως μέσο για να γίνουν αλλαγές.

Τα αμφιλεγόμενα σχόλια του τότε Chief Marketing Officer Ed Razek πρόσθεσαν επιπλέον πίεση.

“Αν πρέπει να έχουμε τρανς άτομα στο σόου; Όχι. Όχι, δεν νομίζω ότι πρέπει,” είχε δηλώσει τότε ο Razek, χρησιμοποιώντας έναν απαρχαιωμένο όρο για τα τρανς άτομα. Είχε επίσης πει ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον να δουν γυναίκες με μεγαλύτερο μέγεθος στην πασαρέλα και είχε πει ότι το σόου ήταν γραφτό να μείνει ως μια “φαντασία”. Ο Razek αργότερα παραιτήθηκε.

Τώρα, καθώς τα μοντέλα φορούν ξανά τα ρούχα της εταιρείας, η Victoria’s Secret λέει ότι οι αξίες της έχουν αλλάξει και το σόου του 2024 θα αντικατοπτρίζει αυτές τις αλλαγές.

Σε ανάρτηση στο Instagram τον Μάιο, η εταιρεία έγραψε: “Διαβάσαμε τα σχόλια και σας ακούσαμε. Το σόου μόδας της Victoria’s Secret ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ και θα αντικατοπτρίζει το ποιοι είμαστε σήμερα, καθώς και όλα όσα ξέρετε και αγαπάτε—η λάμψη, η πασαρέλα, τα φτερά, η μουσική ψυχαγωγία και πολλά άλλα!”

Η Victoria’s Secret παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο με σύνδρομο Down. Παλαιότερα μοντέλα της Victoria’s Secret όπως η Jasmine Tookes και η Adriana Lima επέστρεψαν στη σκηνή, καθώς και το plus-size μοντέλο Ashley Graham. Η παρουσιάστρια και σούπερμοντελ Tyra Banks, η οποία περπάτησε για τελευταία φορά στην πασαρέλα στο σόου της Victoria’s Secret το 2005, εντάχθηκε επίσης στο καστ.

Ελπίζοντας να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό, το σόου μόδας θα είναι διαθέσιμο για streaming στο Prime Video της Amazon, καθώς και σε νέες πλατφόρμες μέσων όπως το YouTube, το TikTok και το Instagram.

Δείτε το show:

Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν δύσκολα σε οικονομικό επίπεδο για τη Victoria’s Secret, καθώς ο ανταγωνισμός στην αγορά εσωρούχων μεσαίας κατηγορίας έχει αυξηθεί και το όνομα της μάρκας έχασε κάποια από τη λάμψη του μεταξύ των νεότερων αγοραστών.

Μια θριαμβευτική επιστροφή του ετήσιου σόου μόδας της, το οποίο στην κορύφωσή του είχε 12,4 εκατομμύρια θεατές, θα μπορούσε να βοηθήσει την εταιρεία να ανακτήσει μέρος του χαμένου μεριδίου αγοράς της.

 

Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην διάσημη πασαρέλα

Αδιαμφισβήτητα, τα μάτια των Ελλήνων ήταν στραμμένα στην Ανθή Φακιδάρη, η οποία έζησε μια πολύ σημαντική στιγμή για την καριέρα της στο μόντελινγκ.  Η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας.

Ανθή Φακιδάρη

 

Διαβάστε επίσης :

Οι Beckham ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας: νέο «πλωτό» παλάτι στο Μαϊάμι αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων

Μια Porsche με θρυλική ιστορία!

Longines: Η Συλλογή FLAGSHIP HERITAGE αποκτά νέα χρώματα