Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Βασίλης Σταύρου -Delphi Forum: Η δική μου αγωνία είναι αυτή η ύφεση τί θα αφήσει πίσω

Βασίλης Σταύρου, CEO ΑΒ Βασιλόπουλος

Σε φάση επιστροφής στην κανονικότητα βρίσκεται ο όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλου σύμφωνα με όσα είπε ο Βασίλης Σταύρου CEO της εταιρείας μιλώντας στο Delphi Forum.  Όπως είπε την περίοδο αυτή πρέπει να γίνει μια επιστροφή στην κανονικότητα σε κόστη, σε διαδικασίες και παραγωγικότητα “για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε ό,τι βρούμε μπροστά μας από το Σεπτέμβριο. Η δική μου αγωνία είναι τί θα αφήσει πίσω αυτή η ύφεση και αυτό θα το δούμε μετά το Σεπτέμβριο” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την περίοδο της πανδημίας ο κ. Σταύρου, σημείωσε ότι “το πρώτο μας μέλημα ήταν η προστασία της υγείας, το δεύτερο η επάρκεια της εφοδιαστικής αλυσίδας ώστε να υπάρχουν προϊόντα στα ράφια και το 3ο να παρατηρούμε τις τάσεις που παρουσιάζονταν, όπως η ανάπτυξη του online, και να δίνουμε λύσεις”.

Όσον αφορά  τις επενδύσεις, ο κ. Σταύρου σημείωσε ότι δεν ανακόπτονται συνεχίζονται και στα καταστήματα και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ενώ σημείωσε ότι δεν πρόκειται να γίνουν περικοπές κόστους γιατί έχουν γίνει ήδη αρκετές.

“Οι αλλαγές είναι βίαιες πλέον όμως σημείωσε και αντίστοιχα οι προσαρμογή μας σε αυτές πρέπει να είναι άμεσες. Δείξαμε όμως αυτή την περίοδο, ότι ανταποκριθήκαμε με ταχύτητα και ίσως αυτό ήταν και το μυστικό της επιτυχίας”, σημείωσε.

Τέλος σημείωσε ότι στα τέλη του χρόνου ο αριθμός των εργαζομένων θα είναι μεγαλύτερος από πέρυσι.