Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε πρώην εργαζόμενους

Από σήμερα Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 11:00, έως την Πέμπτη 31/10/2024, θα είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική αίτηση για την καταβολή εφάπαξ έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ, σε ασφαλισμένους της επιχείρησης, με την επωνυμία «ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΑΕ», σύμφωνα με την με αριθμ. 43641/02/02/2024 ΚΥΑ (ΦΕΚ 4982/Β΄/02/09/2024).

Δικαιούχοι της παροχής είναι οι άνεργοι πρώην εργαζόμενοι της επιχείρησης «Βαρβαρέσος ΑΕ και οι εργαζόμενοι της ίδιας επιχείρησης που έχουν ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με παραλήπτη το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) Νάουσας, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/ektakte-oikonomike-eniskhuse-anergon-proen-ergazomenon-tes-etaireias-barbaresos-ae.

Διαβάστε επίσης:

Airbnb: Τι δήλωσαν οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού

Θάνατος στο λουνα παρκ Χαλκιδικής: Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ξανά ο πατέρας

Τράπεζα Πειραιώς: Βγαίνει στις αγορές με μακροχρόνιο ομόλογο